Sport

Komentari 0

Dodig i Krajicek u trećem kolu, Pavić uspješno startao s Mirzom

Dodig i Krajicek u trećem kolu, Pavić uspješno startao s Mirzom

Pavić je s Indijkom Sanijom Mirzom pobijedio u prvom kolu Gruzijku Natele Dzalamidze i Španjolca Davida Vegu Hernandeza. Dodiga i Krajiceka u trećem kolu čekaju ozbiljniji suparnici

Hrvatski tenisač Ivan Dodig nastavio je s partnerom Amerikancem Austinom Krajicekom uspješno marširati Wimbledonom te su njih dvojica svladali Poljake Lukasza Kubota i Szymona Walkowa u drugom kolu turnira parova.

Dodig i Krajicek su slavili u tri seta, bilo je 7-6(6), 6-3, 6-2, a ozbiljnu su prijetnju od poljske kombinacije imali samo tijekom prvog seta. Nakon što su Dodig i Krajicek dobili tie-break prvog seta imali su otvoreni put prema trećem kolu. Tamo ih čekaju ozbiljniji suparnici, igrat će protiv 12. nositelja, Francuza Nicolasa Mahuta i Edourda Roger-Vasselina. Francuzi su u drugom kolu napravili veliki preokret te su slavili protiv Hach Verduga i Oswalda sa 6-7(5), 6-7(4), 7-6(3), 7-6(2), 6-4.

Uspješan je start na turniru mješovitih parova imao hrvatski tenisač Mate Pavić. On je zajedno s Indijkom Sanijom Mirzom pobijedio u prvom kolu Gruzijku Natele Dzalamidze i Španjolca Davida Vegu Hernandeza sa 6-4, 3-6, 7-6(3).

Pavić i Mirza nisu imali lagani uvod u turnir, ali su ipak dominirali u ključnom tie-breaku trećeg seta kojeg su dobili s 10-3. U idućem kolu moguć je susret protiv Ivana Dodiga. Naime, Pavić i Mirza čekaju pobjednika iz meča hrvatskog tenisača i Chan iz Tajvana te Australke Routliffe i Nijemca Miesa.

 

Najčitaniji članci