Obavijesti

Sport

Komentari 5

Dodigov otac: Orahovača mi je pomogla da se smirim

Dodigov otac: Orahovača mi je pomogla da se smirim
1

Meč Ivana Dodiga pratila je cijela njegova obitelj u Međugorju. Otac Tomislav bio je nervozan pa je morao piti orahovaču kako bi se bar malo smirio

VIDEO

Otac Tomislav, brat Željko i stric Žarko pratili su Ivanov meč protiv Ferrera u prvom kolu Australina Opena putem interneta. Majka Davorka bila je na poslu i u stalnoj telefonskoj vezi s obitelji. Međugorje ima dva igrača u drugom kolu prvog Grand Slama sezone.
- To nema ni New York. Nećemo stati na ovome. Ivan će pobijediti i Koubeka - komentirali su otac Tomislav i stric Žarko.
Ivanov je otac bio najnapetiji te je tijekom meča pio orahovaču.
- Bio sam jako nervozan pa sam morao malo popiti - kroz smijeh je rekao Tomislav.
Pri rezultatu 5-1 i prednosti za Dodiga u petom setu, službena stranica Australian Opena je zablokirala.
- Pa kud baš sad kad treba završiti - rekao je Ivanov brat Željko i odlučio nazvati organizatore turnira. Nakon nekoliko minuta Željku su iz Australije javili da je Ivan pobijedio.
- Navikli smo na nervozu, ali ovo je ipak bio jedan osobit meč - pričao je Željko, koji je pri rezultatu 5-1 čak preko Skypea kontaktirao Marina i Vinka Čilića.
- Nismo sumnjali da će Ivan Dobiti. Nije ga išao servis na početku - komentirali su iz Melbournea preko Skypea braća Čilić.
Nakon što je završio meč, telefoni i mobiteli u obitelji Dodig nisu prestali zvoniti. Otac Željko u jednom je trenutku u rukama držao tri mobitela.
- Ivan prije odlaska u Australiju nije bio spreman. Nije mogao trenirati, ali je ipak odlučio nastupiti. Protiv Ferrera je igrao u kvalifikacija Montreala i morao mu je predati. Sad mu je napokon vratio. Ovo je njegova najveća pobjeda u karijeri - rekao je ponosni otac.
Brat Željko je voditelj škole tenisa i u Međugorju stvara nove Čiliće i Dodige. Inače, Dodigova i Čilićeva kuća u Međugorju su udaljene svega 300 metara. Ivanu će ova pobjeda donijeti skok od 30-ak mjesta te će biti oko 150. mjesta na ljestvici.
- Sramotno je ono što su mu napravili u Danskoj kad su ga diskvalificirali jer da je osvojio taj turnir, sad bio oko 100. mjesta. Bio sam teniski sudac 20 godina i nikad nisam vidio da je netko diskvalificirao igrača automatski - rekao otac Tomislav.
Pri rezultatu 5-1 i prednosti brat Željko se našalio i kazao: " Tko zna tata, možda su ga opet diskvalificirali." Nisu Dodiga diskvalificirali, na nesreću svih koji su se u Međugorju protiv njega kladili, a takvih je bilo dosta, jer je koeficijent bio povoljan.
- To što su se kladili protiv Dodiga je realno, ipak je Ferrero bivši osvajač Roland Garrosa - rekao je otac.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju