Obavijesti

Sport

Komentari 18

Đoković prošao dalje pa opleo po organizaciji: Vruće je i teško, pomaknite početak mečeva!

Đoković prošao dalje pa opleo po organizaciji: Vruće je i teško, pomaknite početak mečeva!

Srpski tenisač je u Riju 2016. ispao već na samom otvaranju, no ovoga puta u turnir je ušao prema očekivanjima. Nakon uvjerljive pobjede u kojoj je odigrao u drugoj brzini uputio je kritike organizatorima

VIDEO

Prvi tenisač svijeta Novak Đoković prošao je u drugi krug olimpijskog turnira u Tokiju nakon što je sa 6-2, 6-2 pobijedio Bolivijca Huga Delliena u prvom kolu.

POGLEDAJTE VIDEO: Đoković i Boban slavili na Wembleyju

Pokretanje videa...

Đoković i Boban slavili na Wembleyu VIDEO

Srpski tenisač je u Riju 2016. ispao već na samom otvaranju, no ovoga puta u turnir je ušao prema očekivanjima. Nakon uvjerljive pobjede u kojoj je odigrao u drugoj brzini uputio je kritike organizatorima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Tennis - Men

- Mislim da sam odigrao dovoljno za pobjedu. Mogu bolje, ima nekih segmenata koji su bili bolji na treninzima prethodnih dana, ali to je nešto što se i očekuje jer je meč druga priča. Koliko god imao iskustva, to su Olimpijske igre, očekivanja, pritisak da kreneš i odigraš kvalitetno na nivou koji želiš. Ipak, 6-2 i 6-2 na kraju, nisam proveo puno vremena na terenu - analizirao je Đoković igru pa dodao:

- Uvjeti su teški, iscrpljujuće je, pogotovo kad je sunce. Ne razumijem zašto se ne pomakne početak prvih mečeva, ni TV prijenos nije izgovor jer zbog vremenske razlike to bi odgovaralo i Europi i Americi.

Tokyo 2020 Olympics - Tennis Training

Prije pet godina u prvom kolu Olimpijskih igara u Brazilu zaustavio ga je Juan Martin Del Potro (7-6, 7-6). Đokoviću je poraz teško pao, silno je htio uzeti zlatnu medalju na Olimpijskim igrama. Sada mu se ždrijeb nasmiješio pa je protivnik bio puno lakši od Del Potra. Dellien mu je uputio nekoliko lijepih riječi nakon meča.

- Fina osoba, rekao mi je nekoliko lijepih riječi na mreži. Htio je razmijeniti majice, a to smo učinili u svlačionici. Rekao je da mu je ovo jedinstveno iskustvo, da mu se san ostvario. Želim mu sve najbolje u karijeri.

Tennis - Men

Đoković će u drugom kolu igrati protiv Nijemca Jana-Lennarda Struffa.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Veselio se debiju pa ga sa staze odvezli u nosilima: Težak pad švicarskog skijaša u kombinaciji
NESRETNI YANNICK

Veselio se debiju pa ga sa staze odvezli u nosilima: Težak pad švicarskog skijaša u kombinaciji

Krenuo je s utrkom spusta pa završio u ogradi, ali tamo nije stao već se 'klizao' niz padinu, a prije nego što su Chabloza poslali u bolnicu, imobilizirali su mu ruku.

Igor Krajina olimpijski trener, Tot i Govorčinović kandidatkinje
PARIŠKI CIKLUS

Igor Krajina olimpijski trener, Tot i Govorčinović kandidatkinje

Od strane Hrvatskog olimpijskog odbora trener KKK Marsonia Igor Krajina dobio je status olimpijskog trenera te je promoviran u IV. kategoriju, odnosno u kategoriju kvalitetnog trenera
Norvežani srušili Španjolsku, Švedska jako blizu polufinala
RUKOMETNI EP

Norvežani srušili Španjolsku, Švedska jako blizu polufinala

Norvešku su do važne pobjede predvodili Sebastian Barthold sa šest golova, Magnus Gullerud s pet pogodaka, te Sander Sagosen sa četiri gola, dok je kod Španjolske najefikasniji bio Jorge Maqueda