Obavijesti

Sport

Komentari 163

Dolazi kraj šampionskoj Rijeci: 'Svi nogometaši su na prodaju'

Dolazi kraj šampionskoj Rijeci: 'Svi nogometaši su na prodaju'
1

Nije nikakva tajna da na Rujevicu svakodnevno stižu upiti i ponude raznih klubova za nogometaše koji su okončali dominaciju Dinama. Pitanje je samo koliko će ih otići i koliko novca će RIjeka zaraditi

VIDEO

Prodat ćemo koliko bude trebalo. Srećko Juričić, Ivan Mance i trener Matjaž Kek znaju svoj posao. Znaju što trebaju napraviti da Rijeka zaradi za život i bude konkurentna na europskoj sceni. Imaju popis novih igrača koji će nadomjestiti eventualne odlaske, rekao je predsjednik Rijeke Damir Mišković.

Tvorac moćne Rijeke svjestan je da klub kao što je njegov ne može konkurirati Dinamu, ali i ostalim klubovima, bez financijskih sredstava. Posljedično, svi nogometaši Rijeke su u izlogu. Možeš gledati, ali ne diraj, onaj koji ponudi najviše neka nosi.

Nije nikakva tajna da na Rujevicu svakodnevno stižu upiti i ponude raznih klubova za nogometaše koji su okončali dominaciju Dinama. Pitanje je samo koliko će ih otići i koliko novca će Rijeka zaraditi.

 

Klub mora prodavati igrače kako bi zatvorio proračun od 10-12 milijuna eura budući da je Volpijev Social Sport prestao ulagati novac.

- Takva je politika Social Sporta. Dvije godine ne dobivamo više novac. Social Sport postavi klub na noge, izvede ga na put samoodržavanja. Neće biti financijskog divljanja. Samoodržavanje. Nema drugih izvora prihoda. Moramo ostati ponizni, puno raditi, po sadašnjem modelu. O tome kako smo radili, od mene do čistačice na Rujevici, govore rezultati - rekao je Mišković za Novi list.

Sudbina je takva da će Rijeka morati trbuhom za kruhom i da će se u kvalifikacijama za Ligu prvaka susretati s momčadima puno veće financijske moći. No, predsjednik Mišković ima poruku za njih.

- Dat ćemo sve od sebe da bi se na Rujevici čula himna Lige prvaka. Uvijek smo spremni potući se...

Jednog igrača iz HNL-a bi posebno volio vidjeti u Rijeci.

Soudanija bih odmah doveo i s njim napao Ligu prvaka!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 163
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka