Obavijesti

Sport

Komentari 14

Bradarić ima novi klub, Hajduku 500.000 eura: Naravno da je želja ići na Svjetsko prvenstvo

Bradarić ima novi klub, Hajduku 500.000 eura: Naravno da je želja ići na Svjetsko prvenstvo

Lijevi bek je nakon tri godine u Lilleu u kojima se nije naigrao odlučio promijeniti sredinu i okušati se u Serie A. Kaže da mu je to novi izazov i da je čuo puno dobrih stvari o navijačima

VIDEO

Bivši mladi hrvatski nogometni reprezentativac Domagoj Bradarić (22) kompletirao je u petak transfer u talijanskog prvoligaša Salernitanu. Lille je na njemu zaradio pet milijuna eura, milijun i pol manje nego kad ga je prije tri godine kupio od Hajduka, a "bilima" će od ovog posla pripasti još 10 posto, dakle oko 500.000 eura. 

POGLEDAJTE VIDEO: Bradarić nakon debija za Hrvatsku

Pokretanje videa...

Bradarić nakon debija za Hrvatsku 05:21

- Sretan sam što sam konačno ovdje s novom momčadi. Mislim da će Serie A biti posebno jaka ove sezone, a to je za mene novi izazov. Momčad ima novi projekt i jako dobre navijače, veselim se tomu. Nadam se da ćemo ostvariti dobar rezultat, sad nam preostaje puno rada. Kad sezona počne, moramo biti spremni, a sad je vrijeme za rad i ispravljanje nekih stvari iz prošle sezone da budemo bolji u ovoj - kazao je Bradarić na predstavljanju.

Utakmica četvrtfinala Europskog U21 prvesntva između Španjolske i Hrvatske

Upitali su ga koje su mu igračke karakteristike.

- Ofenzivni sam lijevi bek, imam sklonosti ići u napad, ubacivati, mogu puno trčati, imam tehniku. Cilj u dresu Salernitane je biti što više na prvenstvenoj ljestvici, nadam se da ćemo ove sezone biti dobri - rekao je Domagoj.

Njegov je izlazni transfer treći najveći u povijesti Hajduka nakon Nikole Vlašića u Everton za 11 milijuna eura i njegova imenjaka Kalinića u Blackburn za sedam milijuna. S novih pola milijuna, on će ga izjednačiti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Usprkos relativno visokoj odšteti, Bradarić se nikako nije mogao nametnuti u Francuskoj. Lani je osvojio Ligue 1 uglavnom ulazeći s klupe, a u tri godine skupio je svega 76 nastupa s 56 minuta u prosjeku po utakmici uz jedan gol i šest asistencija.

Bio je u kadru izbornika Zlatka Dalića za prošlogodišnji Euro, ali nije dobio minutažu pokraj Joška Gvardiola i Borne Barišića. Sad se želi vratiti i izboriti mjesto u avionu za Katar.

- Svjetsko prvenstvo? Da, naravno da mi je to želja. Sve je na meni, moram naporno raditi i ostvarivati dobre rezultate sa Salernitanom. Vidjet ćemo poslije što će biti - rekao je Bradarić.

Imao je poruku za navijače kluba koji je za jedan bod izbjegao ispadanje prošle sezone i koji se nalazi 59-ak kilometara jugoistočno od Napulja.

- Navijači, nadam se da ću vas vidjeti uskoro. Čuo sam puno dobrih stvari o vama i vidimo se brzo u Salernu - zaključio je Bradarić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe