Obavijesti

Sport

Komentari 67

Fantastični Krovinović! Tukao u prečku pa 'opalio' po rivalima

Fantastični Krovinović! Tukao u prečku pa 'opalio' po rivalima
1

KROVINOVIĆ je imao 72 dodira s loptom i nekoliko atraktivnih poteza i prema naprijed i u obrani čime je posebno oduševio Benficine navijače. Bio je dominantan na terenu

VIDEO

Benfica i Sporting remizirali su na Luzu (1-1) u lisabonskom derbiju. Bilo je to 16. kolo portugalskog prvenstva i duel druge i treće momčadi u kojem je sudjelovao i hrvatski veznjak Filip Krovinović (22).

Ponovno je bio motor svoje momčadi i nije uzaludna vjera trenera Ruija Vitorije u njegove mogućnosti. Filip je danas Benfici na terenu nešto kao što je Luka Modrić u Real Madridu - čuva loptu besprijekorno, gradi akcije, sudjeluje u oba pravca igre i uvijek se trudi biti tamo gdje je centar zbivanja. 

To ga je dovelo u sjajnu šansu kada je u 33. minuti zatresao prečku Ruija Patricija. Četiri puta okušao je udarac, ali kao i ostatak njegovih suigrača, nije imao preciznosti u završnici.

- Mislim da smo odigrali sjajnu utakmicu, posebno u drugom poluvremenu. Masakrirali smo Sporting i zaslužili pobijediti. S ovim stavom mi ćemo postati prvaci sigurno. Borit ćemo se do kraja - rekao je hrvatski veznjak.

Krovinović je imao 72 dodira s loptom i nekoliko atraktivnih poteza i prema naprijed i u obrani čime je posebno oduševio Benficine navijače. Bio je dominantan na terenu.

VIDEO

S njegove lijeve strane veznog reda dolazila je i najveća opasnost za Sporting budući da je surađivao s lijevim bekom Grimaldom jer su zajedno imali 150 dodira s loptom. 

Usporedbe radi, Almeida i Pizzi, kolege na suprotnoj strani, stali su na 104.

Upitan o tome je li Benfica oštećena od strane sudaca, bivši igrač Zagreba i Rio Avea kaže:

- Neću pričati o sucima jer je moj posao igrati. Promašili smo puno prilika, pucali smo u blok, lopta je plesala oko crte... Čestitam svojim suigračima, nastavit ćemo ovako - zaključio je.

Como ja disse: Um massacre. Com esta atitude... Vamos ganhar o penta. E muito obrigado pelo grande apoio !! 🔴⚪️ Benfica-Sporting 1:1

Posted by Filip Krovinovic on Wednesday, January 3, 2018

Sporting je poveo golom Gelsona Martinsa u 19. minuti, a Benfica se poraza spasila u 90. golom Jonasa iz penala. Porto trenutno bježi dva boda Sportingu i pet Benfici.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 67
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
VIDEO Ovo ima samo kod nas: Jednog od najboljih relijaša 'žicao' cigaretu nakon utrke?!
MORATE POGLEDATI

VIDEO Ovo ima samo kod nas: Jednog od najboljih relijaša 'žicao' cigaretu nakon utrke?!

Cijeli događaj je prošao bez incidenata, a novi predsjednik HAKS-a rekao je kako ćemo WRC u Hrvatskoj gledati i iduće tri godine. Odlična je to vijest za navijače