Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
13 komentara

Dončiću, sretniče! Anamaria je videom iz karantene oduševila

Jedva se suzdržavam da Luku koji put ne ošamarim u karanteni, našalila se Anamaria na Instagramu u opisu slike na kojoj pozira s košarkašem Dallasa. Slovenka vrijeme u karanteni provodi trenirajući

Foto: Instagram
13 komentara

Prelijepa Slovenka Anamaria Goltes (21) već dugo puni medijske stupce. Ponajviše zbog svoje veze sa slovenskim košarkašem Lukom Dončićem (21) koji rastura u Dallasu. 

Posljednjih dana svi koji drže do sebe i zdravlja svojih bližnjih pokušavaju ostati kod kuće što je više moguće. Restrikcija se drži i ovaj mladi slovenski par koji vrijeme provodi u Dončićevom domu u Dallasu. 

- Jedva se suzdržavam da Luku koji put ne ošamarim u karanteni - našalila se Anamaria na Instagramu u opisu slike na kojoj pozira s dragim.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Like, if you’re trying hard not to slap your loved ones in quarantine 😂❤️

A post shared by A N A M A R I A (@anamariagoltes) on

Dončić je poznat kao veliki radnik i atleta, a za njim, barem ako je suditi prema snimkama s društvenih mreža, nimalo ne zaostaje ni Goltes.

Podijelila je video kako trenira i na taj način ubija dosadu u karanteni. Priznat ćete, prizor je i više no ugodan. Ništa manje se ni ne očekuje od plesačice i manekenke koja se okušala i na studiju ekonomije u Ljubljani. 

Goltes je najavila da će za dva dana početi objavljivati videe na kojima ćete moći pratiti što ona radi i vježbati s njom. Na taj način želi dati ljudima potporu dok su u karanteni.

Pogledajte video:

Goltes je s 15 godina pobijedila u jednom izboru za najljepšu tinejdžericu slovenije, a svoje obožavatelje na Instagramu redovito časti atrkativnim fotografijama.

- Osvojio me Luka mladenačkom energijom i razigranošću. Kad smo se upoznali imala sam 12 ili 13 godina, bio je čak niži od mene. Eto, onda mi valjda visina i mišići nisu toliko bitni jer on to tad nije imao - rekla je Anamaria u jednom intervjuu kroz smijeh.

Naši partneri pišu
Message