Obavijesti

Sport

Komentari 3

Dontaye Draper: Kad mi Toni Kukoč bude govorio, slušat ću

Dontaye Draper: Kad mi Toni Kukoč bude govorio, slušat ću
1

Dontaye Draper pokušat će izboriti mjesto u hrvatskoj košarkaškoj reprezentaciji. Veliki je prijatelj s NBA zvijezdom Carmelom Anthonyjem, a traži ga Real Madrid...

VIDEO

Nije mi još riješeno državljanstvo, ali valjda će sve biti u redu kad su me pozvali ovamo, rekao je Dontaye Dominic Draper, poznatiji kao DD, koji će u petak krenuti na pripreme kao prvi stranac u hrvatskoj košarkaškoj reprezentaciji.

- Najteže će mi biti uklopiti se među nove suigrače, no ako mi je uloga na terenu učiniti ih boljima, to ionako najviše volim. Ali ne znam što očekivati. Idem na pripreme kao klinac u kampu. Želim učiti, vidjeti kako se radi i što bolje se prilagoditi. S izbornikom Vrankovićem kratko sam se čuo prije nekoliko tjedana, ali bio je u gužvi, pa mi je samo rekao kada da se pojavim na pripremama -– rekao je nakon što se vratio u Zagreb s odmora u SAD-u.

Uživao je na plažama LA-a i Miamija, posjetio Las Vegas i New York te svratio kući do Baltimorea. A stigao je pogledati neke stare utakmice Chicago Bullsa. I Tonija Kukoča, koji će biti Jokin savjetnik na pripremama.

- Veselim se što ću ga upoznati. Prošao je sve, osvojio je sve. Možda pomogne, možda ne, ali kad takav čovjek govori, moraš imati poštovanja i slušati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Zna za mnoge promjene u Cedeviti, već je razgovarao s novim trenerom Anzulovićem, a čuo je i za ponudu madridskog Reala.

- Tek sam potpisao dvogodišnji ugovor. To je bio moj izbor jer sam želio ostati i sigurno se neću naljutiti ako klub odbije. Naravno, jednog bih dana želio zaigrati u tako jakom europskom klubu jer je to svačiji cilj, ako već ne može u NBA – kaže Draper, koji se veći dio godišnjeg družio s ponajboljim prijateljem Carmelom Anthonyjem. Osim dok je Melo bio u -– Hrvatskoj.

- Došao je s producentom Swizzom Beatzom i nekim milijarderom. Cijelo su vrijeme bili na jahti, a sišli su samo u Dubrovniku i Splitu. Kaže da mu je bilo sjajno.

Najbolji košarkaš je Marko Popović, a trener Neven Spahija

Petu godinu zaredom čitatelji portala Kosarka.hr izabrali su najboljega košarkaša, košarkašicu, trenera i mladoga košarkaša.

Tako je hrvatski reprezentativac i član Uniks Kazana Marko Popović proglašen najboljim u konkurenciji košarkaša. Sandra Mandir briljirala je na EP-u te je zasluženo izabrana za najbolju hrvatsku košarkašicu u protekloj sezoni, a Dario Šarić najbolji je mladi košarkaš.

Titulu najboljeg trenera ponio je, treći put, Neven Spahija, koji je ove sezone na klupi turskog Fenerbahčea osvojio prvenstvo i kup.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi