Obavijesti

Sport

Komentari 10

Došao ozlijeđen i srušio rekord: Tierney iznenadio na treningu

Došao ozlijeđen i  srušio rekord: Tierney iznenadio na treningu
1

Arsenal je odlično odradio prijelazni rok, a kao pravo pojačanje mogao bi se pokazati mladi bek Kieran Tierney (22) koji je srušio rekord u skoku na jednoj nozi i skinuo Aubameyanga s trona

VIDEO

Zadnjeg dana prijelaznog roka u Premiershipu, 'topnici' su doveli mladog Tierneyja (22) za 27 milijuna eura iz Celtica. Kieran je u London stigao ozlijeđen, ali to ga nije spriječilo da sruši rekord na prvom treningu.

Nakon što je prošao liječnički pregled, zadivio je doktore Arsenala na testiranju. Skočio je 55 centimetara u visinu na jednoj nozi iz prvog pokušaja i tako za jedan centimetar bio bolji od Aubameyanga koji je skočio 54 centimetra.

- Sad sam ozlijeđen, ali veselim se povratku na teren. Treniram sa suigračima i dajem sve od sebe da se oporavim što brže. Tek sam počeo raditi s loptom i jače trčati, nadam se da ovo neće trajati predugo - rekao je Tierney. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

A što bi tek bilo da nije ozlijeđen. U potpunosti bi se trebao oporaviti za četiri do šest tjedana, a to bi značilo da bi za 'topnike' mogao debitirati protiv Manchester Uniteda krajem rujna na Old Traffordu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu