Obavijesti

Sport

Komentari 15

Double-double Žižića, Zubac u okršaju s Embiidom stavio 7

Double-double Žižića, Zubac u okršaju s Embiidom stavio 7
4

Na stranu mekane obrane, na stranu šetkanje kad se Rocketsi brane, na stranu sve: Harden u ovom mjesecu ima prosječno 43.6 poena po tekmi! Bolje od toga nitko nije igrao od 1963. kad je Wilt trpao po 45.8 poena

VIDEO

Sinoć je na NBA parketima odigrano sedam utakmica, tri sa nastupima hrvatskih košarkaša.

Ante Žižić nije samo nastupio nego odigrao vrlo dobru rolu u pobjedi Cavaliersa nad Wizardsima. Naš centar je u 23 minute igre imao double-double učinak, po 12 poena i skokova (vrijeme u igri bilo je manje nego proteklih tjedana jer se Clevelandu vratio oporavljeni Larry Nance Jr.).

NBA: Cleveland Cavaliers at Boston Celtics

Ivica Zubac također je imao manju minutažu nego u zadnjih 7-8 utakmica, trener Walton više je prostora dao Javaleu McGeeju. Njegovi su Lakersi (još uvijek bez LeBrona i Kuzme) dočekali Sixerse i izgubili 16 razlike, a Zubac je u svojih 17 minuta naletio ja Joela Embiida koji ga je limitirao na 7 poena, 2 skoka i 3 asistencije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Dragan Bender je u San Antoniju igrao samo tri minute i ostao bez ama baš ikakvog učinka, a njegov Phoenix je poražen košem Rudyja Gaya sa sirenom. Jedinstveni trener Gregg Popovich nakon tekme je priznao: "Igrali smo užasno, Phoenixu smo večeras 'ukrali' pobjedu".

'Sumanuta' statistika Jamesa Hardena

Houston Rocketsi sljedeću će utakmicu igrati 2. veljače pa se može podvući crta pod učinak u prvom mjesecu ove godine. A ako gledate učinak Jamesa Hardena onda to izgleda dosta 'sumanuto' dobro.

Na stranu mekane obrane, na stranu njegovo šetkanje kad se Rocketsi brane, na stranu sve: frajer u ovom mjesecu ima prosječno 43.6 poena po utakmici! Bolje od toga nitko nije igrao od 1963. kad je div Wilt Chamberlain u ožujku trpao 45.8 poena.

NBA: Boston Celtics at Houston Rockets

Jučer ni Harden (37-11-6) nije bio dovoljan da zaustavi Pelicanse koji su (bez Anthonyja Davisa!) na pogon Jalila Okafora (27-12-2) pobijedili s 5 razlike u Texasu. Okafor u zadnjih pet utakmica ima četiri double-doublea. Inače, liga je Davisa kaznila s 50.000 dolara zato što je njegov menadžer javno izrazio igračevu želju za prelaskom u Lakerse. Davisova ovosezonska plaća je 25.434.263 dolara. Uzeli su mu 'jadnom' 0.2% zarade.

P.George i Westbrook gaze bez milosti

Oklahoma djeluje sve bolje jer njihov fenomenalni duo Russell Westbrook & Paul George gazi sve jače, bez milosti. Sinoć su pobijedili u Orlandu, a brojke govore sve: Westbrook 23-14-14 (!), PG 37-6-4.

Westbrooku je to bio 17. triple-double sezone i četvrti uzastopni, a ovaj put ga je osigurao nakon tri četvrtine. To mu je 40. put da je do triple-double došao prije zadnje quartera. Prvi sljedeći na toj listi je J.Harden sa - 12 takvih tekmi.

NBA: Oklahoma City Thunder at Toronto Raptors

Milwaukee na NBA vrhu

Inače, sinoćnjom pobjedom u Detroitu (115:110) Milwaukee Bucksi zasjeli su na vrh NBA lige sa 73.5% učinka. Giannis Antetokounmpo je, naravno, predvodio svoju momčad sa 21 poenom, 8 skokova i 11 asistencija.

Noćas na parket idu Bojan Bogdanović (Washington-Indiana), Mario Hezonja (NY-Dallas) i Dario Šarić (Minnesota-Memphis).

Rezultati

Cleveland-Washington 106:103
LA Lakers-Philadelphia 105:121
Detroit-Milwaukee 105:115
Orlando-Oklahoma City 117:126
Brooklyn-Chicago 122:117
Houston-New Orleans 116:121
San Antonio-Phoenix 126:124

Tablice

ZAPAD

ISTOK

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka