Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
19 komentara

Dr. Zdravko: Evo vidite, mi krvarimo za naš Dinamo

Direktor Dinama obilno je krvario zbog udarca rampe u glavu na Plesu. Prvi mu je u pomoć priskočio izvršni dopredsjednik Zdravko Mamić

24sata
Foto: 24sata
19 komentara

Dok je Zdravko Mamić na terasi kafića na Plesu pio kavicu s prijateljima prije puta u Moldaviju, Damir Vrbanović, direktor Dinama, doživio je nesreću. Krenuo je pješice napustiti parkiralište, ali nije primijetio da je rampa dignuta. Odjednom se rampa počela spuštati i neopreznog direktora Zagrepčana udarila u glavu.
- Vrba, Vrba - povikao je Zdravko preskačući stolce u kafiću. Potrčao je pomoći nesretnom prijatelju, koji je već obilno krvario od udarca u glavu.
- Brzo, brzo donesite neku krpu da zaustavimo krvarenje - vikao je izvršni dopredsjednik Dinama. Ubrzo je na Vrbanovićevu glavu stavio krpu natopljenu vodom.
- Evo vidite, mi krvarimo za Dinamo - rekao je Zdravko Mamić, a ozlijeđeni Damir Vrbanović je dodao:
- Nema veze što se ovo dogodilo, sve je to za naš klub.
Zdravko je zalijepio flaster na čelo direktoru kluba, a onda je došla Hitna pomoć. Dok su liječnici “krpali” Vrbu, Maminjo je šetao ispred vozila Hitne pomoći.
- Požurite. Dobar je on sad, idemo na avion - rekao je Mamić kad su po njih došli vodiči iz agencije. Avion je već bio spreman, igrači i stručno vodstvo čekali su dvojac.
I policajac je došao provjeriti što je bilo. Zatražio je na uvid Mamićevu i Vrbanovićevu putovnicu.
- Ma daj, pusti nas sad. Vrati nam putovnice, moramo ići. Čeka nas avion za Moldaviju. Nije to bilo ništa strašno - uvjeravao ga je Zdravko i nastavio:
- Ha, ha, ha, izgleda da su oni vicevi koje sam čuo o vama policajcima ipak istiniti.

Naši partneri pišu
Message