Obavijesti

Sport

Komentari 51

Dragi Arsene, što se čeka? Idi! Igrači u suzama poslije potopa

Dragi Arsene, što se čeka? Idi! Igrači u suzama poslije potopa
6

DNO DNA Crystal Palace očitao je Arsenalu nogometnu lekciju i pobijedio 3-0. Ako su neki i vjerovali u Wengera do danas, poslije ovog šamaranja tome dolazi kraj. Igrači više ne mogu, pale su i suze...

VIDEO

Dvadeset minuta do kraja u londonskom derbiju na Selhurst Parku između Crystal Palacea i Arsenala. Semafor pokazuje 3-0 za domaću momčad, a Alexis Sanchez, ponajbolji igrač 'topnika', stoji na centru uz izraz lica:

- Koji je ovo vrag, gdje se ja to nalazim?!

Preko puta, tu je i čovjek protiv kojeg se urotila većina navijača Arsenala. Arsene Wenger pokisle face u nevjerici gleda na travnjak, čak više i ne pokušava analizirati s pomoćnicima što je pošlo po zlu. Svjestan je potopa.

Stadionom se ori pjesma domaćih navijača: Arsene Wenger, we want you to stay!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Palace za povijest preko užasnog Arsenala

Uoči ovog razbijanja Arsenala, Palaceov trener Sam Allardyce 15 puta je gubio od Arsenea Wengera. Ovaj put 'Big Sam' očitao mu je nogometnu lekciju.

Bila je ovo prva pobjeda Crystal Palacea nad Arsenalom još od 1994.!

Zapanjujuća je Wengerova nebriga za detalje. Ovo je prvi puta da je Wenger na klupi Arsenala izgubio četiri uzastopna gostovanja.

Ne ide, pa ne ide!

Je li doista moguće da u cijeloj sezoni stoperu Shkodranu Mustafiju nitko nije objasnio da se ne zalijeće poput 'sivonje' na protivnika jer tako redovno ispada iz pozicije?

Daleko od toga da Arsenal na terenu ima svog 'pedra' - cijela momčad djeluje već dugo vremena poput razbijene vojske. Bude tu i tamo nekakav bljesak, čisto na klasu ofenzivaca, ali to je sve - neozbiljno!

Arsenal je sinonim za nogometnu neurednost

Neozbiljan je pristup Arsenala gdje ih Crystal Palace razbija u svakom elementu ove igre. Presing na veznu liniju gdje su Arsenalovi veznjaci konstantno 'ni tamo, ni vamo' ostavlja na vjetrometini ionako nesigurnu obranu.

Niti napadački orijentirani igrači nisu previše pomagali vraćanjem u svoju polovicu. Premiership to ne oprašta, a čvrste momčadi kao što je Palace ovakve prilike samo čekaju. Uvjerio se u to i Chelsea ne tako davno, uostalom.

Arsenal je sinonim za taktičku neurednost, nespremnost i momčad kojoj bolno nedostaje timska kohezija.

Ukoliko takve stvari zakazuju, to je velikim dijelom krivica trenera koji je nesposoban utjecati na svoje igrače. On ih je izabrao... Neki su kraj utakmice dočekali u - suzama! Barem to tako izgleda...

Za živce navijača 'topnika' bolje bi bilo da su ovo suze Oxladea.

Arsenal

S ovakvim stavom, posljedično očajnom igrom, šanse 'topnika' za ukrcavanje na vlak koji vuče prema Ligi prvaka su sve manje. U konkurenciji su Manchester City i Manchester United, a četvrto mjesto bježi im sedam bodova poslije ovog ponedjeljka.

Arsene, majstore, valjalo bi poći...

Za Arsenal je možda i najbolje da propuste sljedeću inačicu najelitnijeg klupskog nogometnog natjecanja jer im je Bayern u osmini finala, ironično, dao kartu za budućnost uz deset komada.

Ta karta je - raskid braka s Arseneom Wengerom. Bilo bi dosta majstore, od prošlosti se ne živi.

Stav navijača odavno je jasan, ali da se opet podsjetimo svježim reakcijama.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...

Modrićeva objava izazvala je delirij među navijačima Reala. Ovako ga je nahvalio Ancelotti
NEUNIŠTIV JE

Modrićeva objava izazvala je delirij među navijačima Reala. Ovako ga je nahvalio Ancelotti

Modrić je odigrao svih 90 minuta u pobjedi Real Madrida nad Barcelonom (3-2) i opet bio ključan čovjek svoje momčadi...
VIDEO Igrač Barcelone vukao je Modrića i pokušavao ga srušiti, a onda se pošteno osramotio...
KAO BRZI VLAK

VIDEO Igrač Barcelone vukao je Modrića i pokušavao ga srušiti, a onda se pošteno osramotio...

Već mjesecima se diskutira o tome hoće li hrvatski maestro ostati u Real Madridu i sljedeću sezonu. Nema više ključnu ulogu kao nekada, većinom ulazi s klupe, ali u svakoj minuti pokaže koliko vrijedi