Obavijesti

Sport

Komentari 3

Drama u Danskoj: Zagreb jedva svladao Kopenhagen

Drama u Danskoj: Zagreb jedva svladao Kopenhagen
1

Hrvatski rukometni prvak pobijedio je u gostima Kopenhagen u Ligi prvaka 29-28. Gol za pobjedu zabio je Tonči Valčić četiri sekunde prije kraja

VIDEO

Rukometaši Zagreba u Kopenhagenu su podsjetili na najbolje dane hrvatske rukometne reprezentacije. Ne po vrhunskoj predstavi, nego po dramatičnom kraju utakmice na koje su nas proteklih godina naučili 'kauboji'. Hrvatski prvak je u 5. kolu Lige prvaka pobijedio FC Kopenhagen u Danskoj 29-28. Pobjednički gol zabio je Tonči Valčić četiri sekunde prije isteka 60. minute. I za taj pobjednički gol Valčiću su trebala dva pokušaja, no na kraju je ipak nekako uspio 'probiti' veterana Egea za važne bodove iz Danske. Domaćini su imali vremena za još jedan pokušaj, no gol je došao nakon isteka vremena i Zagrebaši su mogli pobjednički dići ruke. No razloga za pretjerano slavlje nema. Jer, to što su oni uspjeli prokockati u posljednjih 20 minuta rijetko se viđa. U 40. minuti imali su +6 i činilo se kako će bez problema privesti utakmicu kraju. Zabijali su svi, briljirao je Marin Šego na golu, Škof branio penale i sve je vodilo prema teškom stradavanju domaćina. No nakon savršeno odrađene dvije trećine utakmice sve je stalo. Kao da su naši rukometaši odlučili da im se više ne igra. Kopenhagen radi +7 i prelazi u vodstvo samo dvije minute prije kraja. U tim minutama Valčić, Balić i Lazarov nikako nisu uspjeli spojiti dva dodavanja, a svi udarci završavali su po stativama. Da ipak ne dođe do poraza pobrinuo se fantastični Štrlek koji u 28. minuti zabija u prazan gol istrčalog Egea. Najviše može veseliti što su prevagu  donijeli mladići Šego, Štrlek te Gojun i Kopljar u obrani. Napad su, dok su imali snage, realizirali Valčić i Lazarov pod dirigentskom palicom sve boljeg Ivana Balića. Još kad bi tu fantastičnu igru mogli produžiti na cijelu utakmicu, Zagreb bi bio legitimni kandidat za Final Four. Ovako, još će puno znoja i minuta na parketu morati potrošiti za uigravanje i sazrijevanje tih mladih lavova.
- Bila je to utakmica sezone za nas. Pobjeda nam ostavlja mogućnost da u proljeće napadnemo drugo mjesto - rekao je za SN Senjanin Maglajlija.
Zagreb se ovom pobjedom popeo na treće mjesto skupine C ispred Kopenhagena, a iza zasad nedodirljivih HSV-a i Ciudada.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani