Obavijesti

Sport

Komentari 17

Drama u zraku: Hajdukovci morali sletjeti zbog kvara!

Drama u zraku: Hajdukovci morali sletjeti zbog kvara!
1

Pri polijetanju za Zagreb avionu Croatia Airlinesa otvorio se prtljažnik i avion je počeo gubiti visinu, objavili su iz kluba. Iz zračne luke to demantiraju

VIDEO

Premda je Hajdukova službena internetska stranica objavila da su igrači doživjeli dramu nakon slijetanja iz splitske zračne luke, čini se da sve skupa i nije bilo baš tako dramatično. Barem tako uvjeravaju odgovorni u zračnoj luci.
U u tekstu naslovljenom "Drama hajdukovaca kod polijetanja" stoji kako su se zrakoplovu Croatia Airlinesa Dash 8-Q400 na sto metara visine otvorila vrata prtljažnika, kako je zrakoplov počeo gubiti visinu, no pilot ga je srećom uspio prizemljiti. Isto tako stoji i kako su igrači bili šokirani i preplašeni te da su stajali na pisti čekajući da zrakoplov bude pregledan.
- Niti su se vrata zrakoplova otvorila, niti je bilo opasnosti za putnike i zrakoplov, niti je bilo tko stajao na pisti i čekao popravak - odlučno je demantirao pomoćnik direktora zračne luke Pero Bilas i dodao:
- Nakon uzlijetanja upalila se lampica indikatora otvorenosti vrata i pilot je, kao što je uobičajeno u takvim slučajevima, vratio zrakoplov na pistu. Niti su vrata bila otvorena, niti je pao tlak u kabini, niti je zrakoplov gubio visinu. Za vrijeme tehničkog pregleda svi su putnici ostali u zrakoplovu, čiji je kompjutor resetiran i na taj način je otklonjen kvar. A putnici su, nakon kraćeg čekanja, u istom zrakoplovu, poletjeli prema Zagrebu - zaključio je Bilas, nezadovoljan nekorektnošću onih koji prenose dezinformacije.
- Cijela zračna luka je u pripravnosti. Kako zbog velikog broja zrakoplova koji dolijeću i poleću, tako i zbog tragične željezničke nesreće koja se dogodila u Rudinama. Dodatne drame nam u ovom trenutku zaista nisu potrebne - kaže Bilas.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi
PUNO NAVIJAČA NE ZNA

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi

Nogometni travnjak je već desetljećima isti uz male izmjene dimenzija igrališta. Nepromijenjen je i polukrug ispred ruba kaznenog prostora kojeg svi nogometni zaljubljenici jako dobro poznaju. Ali znate li čemu služi?
Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet