Obavijesti

Sport

Komentari 67

Druga strana Rogera Federera: U žaru borbe opsovao je suca?!

Druga strana Rogera Federera: U žaru borbe opsovao je suca?!
1

Jedan od najboljih tenisača svih vremena Roger Federer pokazao je svoju drugu stranu u finalnom meču Indian Wellsa. Izgubio je sjajni Švicarac od Del Potra, a u trenutku bijesa opsovao je suca

VIDEO

U nedjelju je odigrano finale Indian Wellsa u kojem je Argentinac Juan Martin Del Potro nakon dva sata i 45 minuta borbe savladao sjajnog Švicarca Rogera Federera i osvojio prvi naslov iz serije "Masters 1000". U fantastičnom finalu Argentinac je pobijedio prvog tenisača svijeta i branitelja naslova sa 6-4, 6-7 (8), 7-6 (2).

U tom meču, osim pomalo neočekivanog rezultata, Federer je pokazao i drugu stranu na koju nismo baš navikli. Švicarac je tijekom meča nekoliko puta pokazivao iznimnu nervozu i sukobio se sa sucem, a najžešće je bilo na kraju drugog seta.

'Toranj iz Tandilla' zaustavio Rogera spasivši tri meč lopte!
'Toranj iz Tandilla' zaustavio Rogera spasivši tri meč lopte!

Roger je u tie-breaku drugog seta počeo slaviti povratak u meč, ali je sudac prihvatio Del Potrov "challenge" kojeg je on uputio sa zakašnjenjem. Švicarca je to izrazito naljutilo pa je krenuo tražiti objašnjenje od suca.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kada je napokon osvojio set, Federer se vidno isfrustriran okrenuo prema sucu i izgovorio svašta, a na Twitteru prenose kako mu je u jednom trenutku rekao da odj***.

Del Potro je tijekom meča nekoliko puta tražio od suca da smiri publiku koja je otvoreno navijala za Federera te zviždala Argentincu. Unatoč tome što je publika tijekom cijelog meča bila na strani Federera, to nije omelo fantastičnog Argentinca da osvoji 22. turnir u svojoj karijeri.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 67
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...