Obavijesti

Sport

Komentari 13

Drugi najveći transfer ikad kod Rijeke! Bradarić odlazi u Italiju

Drugi najveći transfer ikad kod Rijeke! Bradarić odlazi u Italiju
1

Prodaja Bradarića će biti drugi najskuplji izlazni transfer u povijesti kluba s Rujevice, odmah iza Andreja Kramarića. No, Rijeka je već potpisala igrača koji bi ga trebao zamijeniti. To je Tomislav Gomelt...

VIDEO

Počeli su i prvi odlasci iz momčadi prvaka Hrvatske. Filip Bradarić trebao bi uskoro postati igrač talijanske Bologne, a Rijeka bi trebala zaraditi oko pet milijuna eura.

Jučer je u Milanu održan sastanak čelnika klubovima na kojem je dogovoren cijeli posao. Ovo će biti drugi najskuplji izlazni transfer u povijesti kluba s Rujevice, odmah iza Andreja Kramarića.

Bivši veznjak Hajduka trebao bi potpisati na četiri godine. Cijeli posao neće biti službeno objavljen dok Rijeka ne dobije odštetu budući da joj posljednji transfer, prodaja Mateja Mitrovića u turski Bešiktaš, nije prošao bezoblno.

Naime, turski prvak hrvatskom još nije isplaito cijelu odštetu za reprezentativnog stopera.

Po pitanju odlazaka, 'bijele' bi uskoro trebali napustiti Franko Andrijašević i Josip Elez.

Odmah nakon što sevijest o prodaji Rijekinog 'motora' igre proširila, klub je 'uzvratio udarac' i predstavio svoje novo pojačanje.

Tomislav Gomelt (22) stiže na Kvarner zamijeniti Bradarića. 

Iako ima tek 22 godine iza Tomislava je već bogat nogometni put. Nakon što je omladinsku karijeru proveo u Segesti, Zagrebu i HAŠKU-u već 2013. otišao je u engleski Tottenham.

Iduće sezone proveo je posudbi u Espanyolu, Royalu iz Antwerpa i Bariju. Talijanski klub 2015. godine doveo je Tomislava koji je zatim otišao na posudbu u rumunjski Cluj gdje je skupio 44 nastupa uz dva gola.

- Krenuo sam rano u inozemstvo, s jedno 15 godina u Tottenham, pa Espanyol i Royal u Belgiji. Na kraju sam otišao u Bari, pa dvije sezone u Cluju. Znao sam da je dolazak u Rijeku pravi put. Rijeka je prvak Hrvatske i pobjednik Kupa, čuo sam da se u Rijeci dobro radi i prepoznao sam ovo kao priliku da napredujem. Rijeka je pravi put za mene i moju karijeru, zaključio je Tomislav Gomelt, navodi se na stranicama kluba.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba