Obavijesti

Sport

Komentari 45

Drugoligaš skoro šokirao City! De Bruyne spriječio senzaciju...

Drugoligaš skoro šokirao City! De Bruyne spriječio senzaciju...
1

Utakmica je debelo već bila ušla u sudačku nadoknadu kada su nam igrači priredili ludu završnicu. Najprije je Aden Flint doveo stadion do usijanja pogodivši za 2:2 u 95. minuti

VIDEO

Vodeća momčad Premier lige Manchester City plasirala se u finale Liga kupapobijedivši i u drugoj utakmici polufinala na gostovanju kod Bristol Cityarezultatom 3:2.

Momčad Pepa Guardiole je, suprotno nekim očekivanjama pošto su građani i u prvom susretu slavili s 2:1, istrčala u najjačem sastavu te je od samog početka uspostavila dominaciju.

Prvu pravu priliku propustio je Agüero pogodivši stativu u 13. minuti, a samo minutu kasnije udarac glvom Stonesa prošao je malo pored vratnice.

U 29. minuti istaknuo se golman domaćeg sastava Luke Steele obranivši pokušaj Davida Silve, a isti je igrač heroj Bristola i u 41. minuti kada je izašao na kraj s ozbiljnim pokušajem Bernarda Silve.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

I onda je, minutu prije kraja regularnog dijela prvog vremena, Manchester City zasluženo poveo. Strijelac je bio Leroy Sane koji se najbolje snašao nakon odbijenog udarca Bernarda Silve.

Nakon samo pet minuta u nastavku, građani su riješili pitanje prolaska u finale natjecanja. Barem je tako djelovalo. Fantastičnu kontru povukao je Kevin De Bruyne koji je preciznim dodavanjem pronašao strijelca drugog pogotka Sergija Agüera. Krasna akcija koja je pokazala svu raskoš momčadi Pepea Guardiole.

I kada se već činilo da će gosti iz Manchestera rutinski privesti posao kraju, Bristol City je smanjio.

Igrala se 64. minuta kada Marlon Pack sjajnim udarcem glavom prevario Claudija Brava.

Utakmica je debelo već bila ušla u sudačku nadoknadu kada su nam igrači priredili ludu završnicu. Najprije je Aden Flint doveo stadion do usijanja pogodivši za 2:2 u 95. minuti.  No, samo minutu kasnije City je ipak osigurao pobjedu preko Kevina De Bruynea.

Spektakularna završnica utakmice ostavila je sve bez daha, ali ipak će očekivano prema Wembleyu otići Manchester City.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'
SRAMOTAN INCIDENT

Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'

Nikicu Radonića uoči četvrtfinala Europskog prvenstva u Beogradu trojica napadača su opkolila, strahovao je da imaju nož pa se izmaknuo i izvrnuo nogu. Trener traži hitnu reakciju Ministarstva vanjskih poslova