Obavijesti

Sport

Komentari 164

Duje Čop vraća se u Dinamo, a Mourinho kreće po Livakovića!

Duje Čop vraća se u Dinamo, a Mourinho kreće po Livakovića!
4

Njemački novinari nam tvrde kako je Lovro Majer "prvi pick" Eintrachta, te kako će njihova ponuda u Maksimir stići tijekom lipnja. A Jose Mourniho dobro pamti nastupe Livakovića protiv Tottenhama...

VIDEO

Nogometaši Dinama i dalje su u fazi mirovanja koje će u Maksimiru trajati samo do petka. Damir Krznar tada će odraditi prozivku svoje momčadi na kojoj neće biti tek nekolicine reprezentativaca. Ostatak momčadi stavit će se na raspolaganje svom treneru, bit će tu i brojnih povratnika s posudbi, a ekspedicija "modrih" brzo će (od 16. do 28. lipnja) preseliti na pripreme u Moravske Toplice. 

Pokretanje videa...

Dinamovci slave naslov prvaka 12:03

Navijače Dinama i dalje najviše zanima rubrika "došli/otišli", a tu i dalje nema velikih promjena. Najbliži izlaznim vratima Dinama je Lovro Majer, za hrvatskog reprezentativca do 21 godine su zainteresirani predstavnici Eintrachta, ali u Maksimiru njihove službene ponude još nema. Ipak, njemački novinari nam tvrde kako je Majer "prvi pick" tamošnjeg kluba, te kako će do kraja lipnja sigurno sletjeti ponuda Eintrachta, teška 10-ak milijuna eura.

POGLEDAJTE NOVU NAVIJAČKU PJESMU: CRVENO BIJELO PLAVA

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Tijekom današnjeg dana dobili smo i nekoliko poziva talijanskih novinara koji su se počeli ozbiljnije interesirati o Dominiku Livakoviću. Naime, na Apeninima je "procurila" priča kako našeg reprezentativnog vratara želi dovesti Roma, točnije Jose Mourinho koji se u kvalitetu Dominika Livakovića osobno uvjerio kao trener Tottenhama. Podsjetimo, Livaković je briljirao na europskoj sceni, pogotovo protiv Tottenhama, a iskusni Portugalac očito sve pamti.

Jose Mourinho po dolasku u Romu želi napraviti brojne promjene u svlačionici, a "najdeblji kraj" tu bi mogao izvući prvi vratar momčadi Pau Lopez. Španjolski golman stigao je u Rim prije dvije sezone iz Betisa u transferu vrijednom 23,5 milijuna eura, prvi dio prošle sezone ostao je na klupi, dok je u finišu sezone zaradio i ozbiljniju ozljedu ramena. Roma je sada u potrazi za novim vratarom, a Livaković im je jedna od tri, ali kako nam Talijani kažu i najrealnija opcija.

Jose Mourinho bi u Rimu volio prije svega vidjeti Huga Llorisa kojeg je trenirao i u Tottenhamu, ali se u Londonu nisu spremni riješiti svog kapetana. Druga želja "vučice" je portugalski reprezentativac i vratar Wolverhamptona Rui Patricio, no i njemu se ne napušta Otok, već želi uživati u čarima Premier lige. I tako bi Roma vrlo brzo mogla krenuti u opciju dovođenja Dominika Livakovića, kojeg će i Jose Mourinho opsežnije pratiti na Europskom prvenstvu.  

Dinamo bi od petka mogao biti jači i za Duju Čopa koji je nadomak povratka u Maksimir. Nekadašnjem reprezentativcu Hrvatske istekao je ugovor sa Standard Liegeom, a Čop se u Belgiji nije naigrao. Dapače, u posljednje dvije sezone skupio je 30 utakmica, zabio tri gola, a na terenu proveo tek 1234 minute. Ipak, njegova statistika u dresu Dinama bila je sjajna, Čop je za "modre" upisao 107 nastupa, zabio 58 golova, jednom bio i najbolji strijelac lige..

Duje Čop usmeno je dogovorio sve detalje ugovora s Dinamom, čeka se još samo potpis ugovora. A on bi trebao biti riješen sljedećih dana. Damir Krznar tako više ne treba brinuti o napadu, u izostanku Petkovića i Gavranovića (zbog Eura), "modre" će na početku europskih kvalifikacija u Europi predstavljati Duje Čop.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 164
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...