Obavijesti

Sport

Komentari 17

Durant i Curry srušili Sunse, Bender bez učinka u tri minute

Durant i Curry srušili Sunse, Bender bez učinka u tri minute
1

Dragan Bender na parketu je protiv viceprvaka proveo nešto više od tri minute bez učinka. Ivica Zubac nije dobrio priliku u utakmici njegovih Sunsa protiv Oklahome Russella Westbrooka

VIDEO

Golden State Warriors su sinoć upisali drugu pobjedu zaredom u gostima svladavši Phoenix Sunse sa 106-100. 

Do pobjede su ih predvodili Kevin Durant koji je zabio 37 koševa uz pet skokova, četiri asistencije i četiri ukradene lopte. Stephen Curry je dodao 28 koševa od čega je pet trica.

Kod Phoenixa je najučinkovitiji bio TJ Warren s 26 koševa i šest skokova, a Eric Bledsoe je ubacio 21 i tome dodao pet skokova i šest asistencija. Dragan Bender je odigrao 3.23 minute bez učinka. 

Warriors su otvorili utakmicu tako da je Curry pogodio sva svoja prva četiri šuta za prvih deset koševa Golden Statea. Durant ga je slijedio i pogodio koš, a onda asistirao Pachuliji za tricu i Warriorsi su vodili 15-8. To je bilo najveće vodstvo Warriorsa do zadnjih pet minuta utakmice jer je Phoenix odmah odgovorio serijom 16-0.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Draymond Green je okončao sušu Golden Statea zakucavanjem 1:58 prije kraja prve četvrtine zahvaljujući čemu su Warriors došli na 24-17, ali je Phoenix opet napravio seriju 6-0 i došao do najvećeg vodstva 38 sekundi prije kraja prve četvrtine. Golden State je nakon toga zabio sljedećih pet koševa i smanjio prednost Sunsa na 30-22.

Durant, koji je drugu četvrtinu otvorio sa dva slobodna bacanja zatvorio ju je s osam koševa u zadnjih 29 sekundi i Golden State se približio Sunsima na 57-55 na poluvremenu.

U trećoj četvrtini Golden State dolaze u vodstvo nakon prvih deset minuta i na početku zadnje četvetine imaju prednost od 81-78.

Phoenix ne odustaje i opet dolaze u vodstvo nakon šuta Leandra Barbose 10:15 do kraja, ali to im je zadnje vodstvo na utakmici. Andre Iguodala je zakucao 27 sekundi kasnije za početak serije Warriorsa od 6-1 i vodstvo koje ne ispuštaju do kraja.

Zubac bez debija, Westbrookov triple-double

Los Angeles Lakersi mladog hrvatskog centra Ivice Zupca najnovija su žrtva sjajnog Russella Westbrooka i njegove Oklahome. Thunderi su pobijedili 113-96, a Ivica Zubac još će morati pričekati na debi u NBA ligi. Westbrook je bio najbolji strijelac utakmice s 33 koša, uz 12 skokova i 16 asistencija. Kod Lakersa po 20 su zabili Randle i Russell.

Miami Heat - San Antonio Spurs 99-106
Detroit Pistons - Milwaukee Bucks 98-83
Los Angeles Clippers - Utah Jazz 88-75
Phoenix Suns - Golden State Warriors 100-106
Oklahoma City Thunder - Los Angeles Lakers 113-96
Memphis Grizzlies - Washington Wizards 112-103 (produžetak)
Houston Rockets - Dallas Mavericks 93-92 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram