Obavijesti

Sport

Komentari 10

Duvnjak dijelio lopte s očima, a Martinović i Jaganjac natrpali Slovence! Horvat - nezadovoljan

Duvnjak dijelio lopte s očima, a Martinović i Jaganjac natrpali Slovence! Horvat - nezadovoljan
3

Rezultat je previsok za moj ukus i moramo se zapitati zašto smo kod kuće primili 31 gol, rekao je izbornik Horvat nakon pobjede rukometaša u Novigradu protiv Slovenaca 34-31

VIDEO

Pobjedom nad susjedima Slovencima 34-31 u Novigradu se predstavila nova Hrvatska. Za lijep kraj pripremnog tjedna u Istri i najavu onoga što dolazi za dva mjeseca počevši od Szegeda i Francuske.

Dok su Slovenci u prijateljskom tonu u Novigrad, čija dvorana unatoč željama nije bila ispunjena do kraja, stigli kao da Euro počinje sljedeći tjedan, mi smo ponovno u procesu jer nešto se nakon Egipta i Pariza moralo mijenjati. A nismo mijenjali malo, dok je po običaju malo vremena da sve sjedne na mjesto.

Vidjeli smo, recimo, napadački laganu vanjsku liniju u kojoj su uz kapetana Duvnjaka  bili Jaganjac i Martinović. Taj je trio zabio 18 golova, više od pola naših, Martinović sedam kao broj jedan. Kad bismo mogli reći da nam vanjski šut više nije problem... U svakom slučaju nije zadnje vrijeme bio čest slučaj kod nas.

Jaganjac je formu iz Nexea prenio u reprezentaciju, a dodatan plus i kapetanu za lopte s očima, vidi se odlična forma iz Kiela, pa samo neka potraje. Vidjeli smo i dobar napadački posao Šušnje s crte, više tranzicije i brže noge nego inače, ali i dosta problema u obrani jer Slovenci su je razbijali s dva-tri brža dodavanja. Čim smo to malo sredili ulaskom Mandića u drugom poluvremenu, slomili smo susjede za mirnih zadnjih 10 minuta.

- Igrači su pokazali da više vole zabijati golove i to ćemo morati promijeniti jer Hrvatska nikad do medalje nije došla napadom. Rezultat je previsok za moj ukus i moramo se zapitati zašto smo kod kuće primili 31 gol - rekao je izbornik Horvat.

- Znali smo da oni dobro napadaju 5-1 zonu i da će nam razgoliti mane. Nismo imali gustoću, puštali smo pivotu da gradi prostor i uzima poziciju, a kad imate pametne srednjake kao Skube i Makuc, onda imate problem. Ni broj prekršaja nije bio zadovoljavajuć, pustili smo ih da se loptaju u devet metara. Možda sam i ja negdje pogriješio u ovih tjedan dana.

Hrvatska - Slovenija 34-31 (18-16)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka