Obavijesti

Sport

Komentari 2

Duvnjak o Lučinu: Oduševio me, on je naš igrač za budućnost...

Duvnjak o Lučinu: Oduševio me, on je naš igrač za budućnost...

Tako mlad igrač, igra obranu i napad, može srednjeg, lijevog vanjskog, može u obrani peticu, četvorku. Kompletan igrač, treba mu čestitati, rekao je kapetan o sjajnom Riječaninu

VIDEO

Očekivali smo ga i čekali raširenih ruku. Nadali smo se da će nas povesti prema novoj europskoj medalji, ali nažalost, ispriječio se korona virus, a uz to i ozljeda leđa.

Pokretanje videa...

Hrvatska ostala bez polufinala Eura 01:00

Hrvatska je na Europsko prvenstvo došla bez kapetana i najboljeg igrača Domagoja Duvnjaka, a kada ti takva klasa fali, jasno je da su ti šanse za medalju bitno smanjene. Od polufinala smo se oprostili porazom od Danske, a naš Dule je i taj susret gledao iz Njemačke.

Nakon što je drugi put prebolio koronu otišao je u Njemačku na terapije s nadom kako će se ipak uspjeti oporaviti te pomoći Hrvatskoj u završnici Eura. Nažalost, što zbog korona virusa koji nas je poharao, što zbog njegovog izostanka, nismo se uspjeli plasirati u polufinale pa naš kapetan neće istrčati na parket na ovome prvenstvu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ipak, sve je pomno pratio, analizirao, komentirao. I uz sve te brojne probleme koje su pogodile našu reprezentaciju, iskočile su i neke pozitivne stvari. Jedna od njih je definitivno sjajni Tin Lučin. Na prvenstvo je došao upravo kao zamjena za Duvnjaka i postao naš ponajbolji igrač. Zabio je 26 golova, upisao 18 asistencija i pokazao da je igrač za budućnost. Oduševio nas je sve, a i našeg Duleta. 

- Tin Lučin je fenomenalan. Tako mlad igrač, igra obranu i napad, može srednjeg, lijevog vanjskog, može u obrani peticu, četvorku. Kompletan igrač, treba mu čestitati na ovome turniru. Oduševilo me što je ostao na zemlji, jednostavno je skroman i ja se nadam da će ga zdravlje poslužiti i da će nastaviti igrati dobro u klubu jer je on igrač za budućnost - biranim riječima pričao je Duvnjak o Lučinu za RTL.

Domagoju su 33 godine, tijelo je sve istrošenije, ozljede sve učestalije, ali za svoju Hrvatsku će igrati dok god to bude mogao. No, koliko god se pribojavali toga, jednom će morati i on oprostiti se od reprezentacije. A kada se to i dogodi,  upravo je Tin taj koji bi trebao preuzeti palicu od njega. I kod njega se primijeti olakšanje jer je Hrvatska dobila fenomenalnog igrača za budućnost. A kada jedan Duvnjak kaže da jedva čeka trenirati i igrati s tobom, onda je više nego jasno koliko vrijediš. 

- Da ga ne uspoređujem s nekim, on je Tin Lučin i to će biti njegova karijera. Nadam se da ćemo igrati zajedno i da ćemo trenirati zajedno. Ja sam tu, dokle god budem mogao, dokle god me budu treneri trebali. Presretan sam što smo dobili jednog Tina Lučina za hrvatsku budućnost - zaključio je Duvnjak.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

EHF uručio Francuzima 'drvenu' medalju. Porte: Ma to je s*anje
NOVA GLUPOST

EHF uručio Francuzima 'drvenu' medalju. Porte: Ma to je s*anje

Europska rukometna federacija je iznenadila javnost dodijelivši tzv. komemorativne medalje Francuzima, koji su izgubili u utakmici za broncu. Legendarni igrač nije bio previše oduševljen

Danski izbornik: Nadam se da je ovo zadnje ovakvo prvenstvo. Ovako stvarno više ne možemo
KORONA NATJECANJA

Danski izbornik: Nadam se da je ovo zadnje ovakvo prvenstvo. Ovako stvarno više ne možemo

Za dobro svih reprezentacija, igrača, navijača, nadam se da je ovo posljednje ovakvo prvenstvo jer ćemo inače svi poludjeti, rekao je danski izbornik Nikolaj Jacobsen nakon završetka Eura
Metličić i Šprem zakopali ratnu sjekiru: Evo što su rekli Horvatu
MIR, MIR, NITKO NIJE KRIV

Metličić i Šprem zakopali ratnu sjekiru: Evo što su rekli Horvatu

Legende hrvatskog rukometa odlučile su podvući crtu u studiju RTL-a i zaboraviti sve što se proteklih dana i tjedana događalo između njih i izbornika Hrvoja Horvata. Pružili su ruku pomirenja