Obavijesti

Sport

Komentari 26

Duvnjak spreman, Cindra kaže: Svi će vidjeti novu Hrvatsku...

Duvnjak spreman, Cindra kaže: Svi će vidjeti novu Hrvatsku...
1

Hrvatska rukometna reprezentacija u petak putuje na Svjetsko prvenstvo koje će otvoriti u Njemačkoj protiv Islanda. 'Kauboji' su spremni, a u mislima je samo prva utakmica

VIDEO

Izbornik inzistira na dobroj i čvrstoj obrani iz koje će se izlaziti u kontre. Rekao bi da je to jedna nova Hrvatska u nekom bržem izdanju s više izmjena i rotacija. Nadam se da ćemo u prvoj utakmici s neugodnim Islandom dobro odigrati jer posao sigurno neće biti lak, rekao je Luka Cindrić dan uoči odlaska na SP.

Pokretanje videa...

Lino Červar objavio konačan popis za SP 13:03

Hrvatski rukometaši odradili su pripreme i sad je na redu Svjetsko prvenstvo. Izbornik Červar dao je konačan popis igrača i sve je spremno za odlazak u Njemačku.

Lino otkrio: Ozlijeđenog Šušnju mijenja mladi Halil Jaganjac!
Lino otkrio: Ozlijeđenog Šušnju mijenja mladi Halil Jaganjac!

Duvnjak: Zdrav sam i spreman, jedva čekam da sve započne

Najbolji hrvatski rukometaš Domagoj Duvnjak, mnogi bi rekli i napokon, je u potpunosti spreman za nove izazove s hrvatskom reprezentacijom. 

- Jedva čekamo prvu utakmicu sa Islandom 11. Čuli smo da će biti puno naših navijača i to nam puno znači, Iako mi jesmo u krugu tih reprezentacija koje mogu ući u borbu za medalje, 8 9 reprezentacija imaju strašne momčadi - započeo je Duvnjak.

Poreč: Hrvatska i Crna Gora na međunarodnom rukometnom turniru HEP Croatia Cup

Prvenstvo je veoma izjednačeno pa je teško najaviti pohod na medalju.

- Naš cilj je biti među prvih sedam da izborimo Olimpijske igre u Tokiju jer mislim da je to jako važno za hrvatski rukomet. O očekivanjima možda možemo pričati poslije prve utakmice. samo o njoj razmišljamo, to nam je iznimno bitno za samopouzdanje jer ukoliko s pobjedom krenemo u turnir, onda je puno lakše.

Cindrić: Pritisak je pozitivna stvar

- Mislim da možemo bit zadovoljni s održanim pripremama. U Utakmicama smo neke ciljeve dobro ostvarili, neke ideje koje smo imali od samih početaka. Svi smo zdravi i demo kompletni na prvenstvo koje je dugo pa će nam trebati puno rotacija i izmjena - najavio je Luka Cindrić.

Očekivanja navijača uvijek su velika, ali pritisak za Cindrića ima pozitivan učinak.

Osijek: Kvalifikacijska utakmica za Europsko prvenstvo u rukometu, Hrvatska - Å vicarska

- Postoji pritisak, ali rekao bi to da je pozitivna stvar. Ulog je velik, ali imamo dobru i samopouzdanu ekipu, idemo pokazati najbolje od sebe - jasan je 'Cindra'

Lino u pripremi ima jednu novu Hrvatsku s kojom će pokušati iznenaditi protivnike.

- Izbornik inzistira na dobroj i čvrstoj obrani iz koje će se izlaziti u kontre. Rekao bi da je to jedna nova Hrvatska u nekom bržem izdanju s više izmjena i rotacija. Nadam se da ćemo u prvoj utakmici s neugodnim Islandom dobro odigrati jer posao sigurno neće biti lak. Hrvatska će igrati u Münchenu, a protivnici su u Olimpijskoj dvorani ŠpanjolskaMakedonijaIslandBahrein Japan.

Prvi susret igramo s Islandom 11. siječnja u 18 sati, potom je protivnik 13. siječnja Japan (16.30 sati), pa Makedonija 14. siječnja (18 sati), 16. siječnja Bahrein (18 sati), a zadnju utakmicu u skupini igramo sa europskim prvakom Španjolskom 17. siječnja u 20.30 sati. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

‘Švedski Kolumbo’: Prestao je igrati kako bi proputovao svijet
VELIKA AVANTURA

‘Švedski Kolumbo’: Prestao je igrati kako bi proputovao svijet

U SUBOTU IDE NA HRVATSKU Istražio sam svijet i sebe pa sam se vratio rukometu, kaže Kim Ekdal Du Rietz koji je u devet mjeseci prošao tridesetak država svih kontinenata

Kauboji složni: Dobiti Švedsku i završiti ovaj SP s osmijehom
U SUBOTU ZA PETO MJESTO

Kauboji složni: Dobiti Švedsku i završiti ovaj SP s osmijehom

Šveđane znamo, igrali smo s njima dvije prijateljske utakmice prošle godine. Dobili su nas u Splitu, sad im se želimo revanširati. Moramo pronaći snage i pobijediti za kraj, rekao je Lino Červar
Vranković: Htjeli su me, ali u svijetu manekena ima svega...
RUKOMETNI MISTER

Vranković: Htjeli su me, ali u svijetu manekena ima svega...

Jakov Vranković nije tipičan rukometaš. Shvatio je da je dobro u životu imati i plan B. Zato je i uzeo knjige u ruke i završio Kineziološki fakultet, a stigao je i do natjecanja ljepote na kojemu je pobijedio