Obavijesti

Sport

Komentari 35

Dva sata prije sjednice IO-a javili se mamićevci: Barišiću, mi ne dolazimo, a ti ne odlučuj!

Dva sata prije sjednice IO-a javili se mamićevci: Barišiću, mi ne dolazimo, a ti ne odlučuj!

Danas su za nakon utakmice u Maksimiru zakazali sjednicu Izvršnog odbora na koju neće doći ljudi odani Zdravku Mamiću. To su: Ado Kožul, Heinz Truskaller, Ivo Šušak, Marijan Primorac, Duško Ljuština i Damir Zorić

VIDEO

Ako ste mislili da u Dinamu može biti sve normalno, naravno da ste u zabludi. Samo dva sata prije početka šestorica su otkazala dolazak. Uostalom, priopćenje prenosimo u cijelosti.

Pokretanje videa...

Zdravko Mamić poruka prijateljima Dinama 02:48

- Mi, dolje potpisana šestorica članova Izvršnog odbora GNK Dinamo i to Ado Kožul, Heinz Truskaller, Ivo Šušak, Marijan Primorac, Duško Ljuština i Damir Zorić, ovime se obraćamo svim članovima GNK Dinamo i cjelokupnoj hrvatskoj sportskoj javnosti vezano uz zadnja događanja u klubu, a posebno uz najavljenu današnju sjednicu Izvršnog odbora kluba.

Zagreb: Članovi Uprave nogometnog kluba Dinamo, arhivske fotografije

Sa žaljenjem ističemo da nećemo prisustvovati i sudjelovati u radu današnje sjednice Izvršnog odbora zbog učestalog kršenja odredaba statuta sluba, nasilja koje se provodi nad većim brojem članova kluba, ciljanim isključenjima pojedinih članova Kluba i tijela kluba, a sve u vrhu nasilnog osiguranja većine na predstojećoj skupštini kluba.

Podsjećamo da je isti Izvršni odbor zahtjev skupštinske većine da se izvrši evidentno potrebna smjena jednog člana Uprave kluba grubo odbio, čime je izazvan raskol i kriza upravljanja klubom. Sada međutim zbog spašavanja vlastitih funkcija pristaje se i na drastično teže zahtjeve koji stižu izvan kluba.

Zagreb: Konferencija za medije Nadzornog odbora Dinama

Također, skrećemo pozornost javnosti ali i nadležnim institucijama, a na što smo već ranije upozoravali, da u radu krnjeg sastava Izvršnog odbora sudjeluju i članovi koji to evidentno ne mogu biti sukladno zakonskim propisima, bilo zbog grubog sukoba interesa, bilo zbog pravomoćnih presuda za gospodarski kriminal, što je po sili zakona zapreka za sudjelovanje u radu bilo kojeg tijela Dinama.

Zagreb: Dolazak na komemoraciju za Miroslava Ćiru Blaževića

Apeliramo stoga na predsjednika kluba da onemogući i suzdrži se od donošenja bilo kakvih odluka koje su zbog gore iznijetih razloga protivne statutu i zakonima! Tim prije apsurdno je sedam dana prije skupštine donositi odluke koje bi po klub mogle imati dalekosežne i loše posljedice.

U potpisu: Ivo Šušak, Ado Kožul, Duško Ljuština, Damir Zorić, Heinz Truskaller, Marijan Primorac

Eto, tako će Mamićeva struja bojkotirati današnju sjednicu Izvršnog odbora na kojoj bi trebao odstupiti član uprave Krešimir Antolić, a pitanje je što će biti s Vlatkom Peras i Amrom Peternel. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...
SPLITSKI FENIKS

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...

Plus+ Što je dopušteno Jupiteru nije volu, bila je Jakobušićeva krilatica koja se razbila na splitskim hridima. Predsjednik je "jupiterima" dopuštao da se s gostujućih utakmica, umjesto klupskim autobusom, vraćaju autima...

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea
Budimir ispao tragičar. 'Fulao' je penal za remi, navijači su u šoku: 'Najgori penal u povijesti'
ŠPANJOLSKA LIGA

Budimir ispao tragičar. 'Fulao' je penal za remi, navijači su u šoku: 'Najgori penal u povijesti'

Kazneni udarac je izveo Budimir, no to je učinio tragično loše. Zaletio se, pa zastao, te nespretno zahvatio loptu koja je jedva došla do Giorgija Mamardašvilija koji ju je samo pokupio