Obavijesti

Sport

Komentari 2

Dvije repke za nula kuna: Do EP-a bez love stigli i odbojkaši

'Djevojke su izborile EP, sad i dečki, to je fenomenalno za promociju odbojke. Ovim ćemo rezultatima, podići interes javnosti za odbojku, a privući ćemo i sponzore'

VIDEO

Ništa nije moguće ostvariti bez malo sreće i pomoći Boga, pa, eto, tako je bilo i ovoga puta. Dobro su se ostali rezultati posložili i naša reprezentacija ide na Europsko prvenstvo 2015., rekao je Zdeslav Barač, predsjednik Hrvatske odbojkaške udruge.

Nekoliko stotina znatiželjnika pozdravilo je velik uspjeh odbojkaša u Domu odbojke uz Savu. Termin doduše nije baš bio popularan, u to vrijeme Modrić je izvodio korner za produžetak finala Lige prvaka, no ono malo navijača znalo je vrijednost rezultata jer se Hrvatska vraća na prvenstvo nakon sedam godina...

- Djevojke su izborile EP, sad i dečki, to je fenomenalno za promociju odbojke. Ovim ćemo rezultatima, vjerujem, podići interes hrvatske javnosti za odbojku, privući ćemo i sponzore - rekao je Barač.

Kao što je ženska reprezentacija za nula kuna izborila EP, identično je i s odbojkašima.

- Nemamo što skrivati, naši reprezentativci znaju da će im troškovi biti pokriveni, ali isto tako znaju da na dnevnice ne mogu računati. Takva je trenutačna situacija - rekao je Barač.

Prije nekoliko godina postojala su dva saveza, štrajkalo se uoči SP-a, vladao je kaos koji je otjerao i sponzore. Dolaskom recesije sve se još pogoršalo, no posljednji rezultati nagovještavaju bolje dane. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba