Obavijesti

Sport

Komentari 13

Dvije zvijezde zbog ozljeda upitne za Svjetsko prvenstvo...

Dvije zvijezde zbog ozljeda upitne za Svjetsko prvenstvo...
1

Dvije velike zvijezde bi mogle ostati bez SP-a, a to su Manuel Neuer i Daniel Alves. Golmana Bayerna nema na travnjacima još od rujna dok je Alves u finalu francuskog kupa izašao iz igre zbog ozljede koljena...

VIDEO

Golman njemačke reprezentacije i Bayerna Manuel Neuer u rujnu je odigrao svoju posljednju utakmicu sezone, a uzrok tome je ozljeda i operacija metatarzalne kosti u stopalu.

Njega je na golu bavarskog kluba zamijenio Sven Ulreich, a budući da je Bayern suvereno prošetao kroz Bundesligu, njegov se izostanak nije osjećao sve do uzvratne utakmice polufinala Lige prvaka u Madridu kada je nesretni Ulreich napravio pogrešku zbog koje je Heynckesova momčad ostala bez finala u Kijevu.

- U ovom trenutku ne mogu reći ništa konkretno. Počeo sam trenirati, osjećam se dobro, ali ne treba žuriti s povratkom jer se mogu dogoditi puno gore stvari. Nastavit ću trenirati i davati sve od sebe, ali ćemo tek vidjeti hoće li to biti dovoljno. No, budite sigurni da ću donijeti najbolju odluku za momčad i za sebe - rekao je Neuer, koji nije potpuno siguran hoće li nastupiti u Rusiji.

Da stvar bude još lošija za Neuera, Oliver Schmidtlein, bivši fizioterapeut Bayerna i njemačke reprezentacije, poručio je kako Neuer može biti spreman tek za nokaut fazu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Trener Bayerna, Jupp Heynckes, potvrdio je kako je za sjajnog golmana klupska sezona gotova, te je pred njim za sada glavni cilj što prije se oporaviti kako bi ušao na popis putnika za SP

To je rastužilo navijače Njemačke i Bayerna jer donedavno plan je bio da se Neuer vrati na posljednjih nekoliko utakmica Bayerna, svakako finale kupa i zadnje bundesligaško kolo, te da bude sasvim spreman za početak priprema za SP.

Iako je Neuer jedan od najboljih golmana svijeta i njegova prisutnost zasigurno ulijeva dodatnu sigurnost svakoj momčadi, Nijemci ne bi trebali strahovati jer će u slučaju njegovog izostanka, na vrata 'elfa' stati fantastični Marc Andre ter Stegen koji je ove sezone izrastao u ponajboljeg golmana svijeta.

Otpada i Alves?

Također, bez Svjetskog prvenstva bi mogao ostati i najtrofejniji desni branič svih vremena, Daniel Alves.

U finalu kupa Francuske, PSG je igrao protiv trećeligaša Les Herbiersa (2-0), a Brazilac je izašao iz igre pred kraj drugog poluvremena nakon što je osjetio bol u desnom koljenu. Sudeći po Alvesovoj reakciji i prvim informacijama, čini se kako je ipak teža ozljeda u pitanju. Stoga je Alvesov nastup na SP-u pod velikim upitnikom.

Njegov izostanak bi bio veliki udarac za "Carioce", jer je Alves već godinama jedan od najboljih bočnih igrača na svijetu, a i nemaju pravu zamjenu za njega.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića