Sport

Komentari 5

Dvojica u Nadzornom odboru Hajduka podnijela ostavke: Ne slažu se sa strategijom kluba

Dvojica članova Nadzornog odbora nogometnog kluba Hajduk Denis Alajbeg i Nino Martinić podnijeli su u subotu ostavku na tu dužnosti zbog  jer ne mogu doprinijeti radu tog tijelu kao do sada zbog različitih stajališta o strateškim pitanjima, izvijestili su u subotu iz Nadzornog odbora.

- S obzirom na različitost pogleda i stavova o strateškim pitanjima, gospodin Alajbeg i gospodin Martinić osjećaju da ne mogu više doprinositi na način kako su to do sada činili. U takvim okolnostima, zbog osjećaja odgovornosti prema cjelokupnom članstvu i ljudima koji su ih izabrali, smatraju da je najprimjerenije izaći iz Nadzornog odbora i nastaviti dalje podržavati klub kao navijači. Mi se zahvaljujemo kolegama na dosadašnjem velikom trudu i doprinosu u radu Nadzornog odbora - navodi se u priopćenju.

Dodaje se da Nadzorni odbor nastavlja sa svojim radom kao i do sada, a zamjenik predsjednika  Benjamina Perasovića bit će Sergije Popović.

Izbori za sedmeročlani Nadzorni odbor Hajduka održani su 2018 godine u organizaciji udruge Naš Hajduk. Prošle godine ostavku na dužnost člana tog Nadzornog odbora podnio je Krešimir Krolo. Ostavkom još dvojice članova u Nadzornom odboru ostala su četiri od prvobitnih sedam članova.

Dvojica u Nadzornom odboru Hajduka podnijela ostavke: Ne slažu se sa strategijom kluba