Obavijesti

Sport

Komentari 4

Dvostruki osvajač lige preuzeo FC Split: Novi trener je Strunje

Dvostruki osvajač lige preuzeo FC Split: Novi trener je Strunje
1

Ambicioznu sezonu najavljuje FC Split. Naime, Teo Strunje novi je trener splitske futsal momčadi, a njegova 'desna ruka' bit će Krešimir Čubelić. Obojica stručnjaci s velikim iskustvom stižu na Gripe...

VIDEO

Marinka Mavrovića će na dužnosti trenera prve momčadi futsal kluba iz Splita, naslijediti Teo Strunje, a njegov pomoćnik bit će Krešimir Čubelić, kapetan Mejaša iz njegovih najljepših prvoligaških dana.

Strunje je rođeni Splićanin koji je igračku karijeru (2003-2011) proveo u Kijevu iz Knina, a priliku da kao kapetan podigne pokal prvaka Hrvatske uskratio mu je upravo  Split. Majstorica finala igrala se sredinom lipnja u vrućoj kninskoj dvorani, a titula je nakon produžetka stigla u grad pod Marjanom. 

To nije spriječilo Tea da dvije godine kasnije s Kninom podigne trofej Kupa Hrvatske, ali kao trener. Nakon njih, vodio je i Solin i Makarsku, a baš je s Novim vremenom stigao i do dva uzastopna naslova prvaka Hrvatske i Elitnog kruga malonogometne Lige prvaka. Uz Knin je ostao vezan poslom kao djelatnik Hrvatske pošte.

- Presudili su obiteljski razlozi, blizina kuće, ali i korektnost čelnih ljudi Splita. Svidjela mi se njihova vizija budućnosti kluba. Rano je govoriti o ciljevima dok ne kompletiramo igrački kadar i dok ne vidimo kako će se pojačanja na čijem se dovođenju radi uklopiti u momčad – rekao je novi trener Splita za službenu stranicu kluba.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U sezonu ulazimo bez velikih obećanja. Vjerujem da će Split biti konkurentniji nego prošle sezone. Mladi igrači će dobiti priliku da iskažu svoj puni potencijal iskazan u dvije uzastopne titule juniorskih prvaka Hrvatske. Ostaje nam posložiti momčad, zasukati rukave i kvalitetno raditi. Trening po trening, utakmicu po utakmicu. Na kraju ćemo vidjeti gdje će nas to dovesti, poručio je za kraj Strunje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu