Obavijesti

Sport

Komentari 23

Džeko u Dubrovniku uživao u skupom restoranu s obitelji, a onda je pozvao glavnog kuhara

Džeko u Dubrovniku uživao u skupom restoranu s obitelji, a onda je pozvao glavnog kuhara

Proslavljeni nogometaš je prije nekoliko godina u Dubrovniku kupio kuću, a prošle svoj elitni restoran "Ezza" tamo otvorio. Najveći dio ljeta proteklih nekoliko godina provede upravo u 'biseru Jadrana'

VIDEO

Bosanskohercegovački nogometaš Edin Džeko (36) dobio je državljanstvo Republike Hrvatske u studenom 2021. godine. Uredno je podnio molbu, prošao stroge uvjete i na koncu dobio hrvatske papire kojima je uvelike olakšao poslovanje na teritoriju Europske unije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Edin Džeko 00:16

Jer proslavljeni nogometaš je prije nekoliko godina u Dubrovniku kupio kuću, a prošle svoj elitni restoran "Ezza" tamo i otvorio.

- Dubrovnik je mjesto gdje se uvijek osjećam kao kod kuće i gdje provodim ljetne odmore sa svojom obitelji. Zbog toga sam želio napraviti restoran koji će se razlikovati od svih ostalih, a sve to je za one koji vole Dubrovnik kao ja - rekao je Džeko na otvorenju.

Najveći dio ljeta proteklih nekoliko godina na odmoru provede upravo u 'biseru Jadrana', a kako je nedavno stigao u grad bilo je za očekivati da će ubrzo posjetiti svoj restoran.

Na Instagramu je objavio nekoliko storyja iz "Ezze" i vidi se da je itekako zadovoljan kako posao ide. No, jedan od videa sa sinoćnje večere je posebno privukao pažnju.

Suigrač našeg Marcela Brozovića iz Intera u jednom trenutku odlučio je pozvati glavnog kuhara da se priduži njemu i njegovu društvu te ga je pohvalio i čestitao mu na sjajno napravljenim jelima.

Džeko je kuharu, inače i svojem partneru u elitnom restoranu "Ezza" Arminu Hadžiću pružio ruku i čestitao, a sve je snimila i na Instagramu objavila njegova supruga Amra.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

Inače, cijene u restoranu su pozamašne. Najskuplje jelo iz kuhinje je Ramstek Wagyu A5 Japan od 250 grama i njegova cijena je 100 eura (oko 750 kn).

Također, i ostali odresci su na cijeni, a Ribeye odrezak Wagyu Australija od 300 grama ima cijenu od 78 eura (585 kuna).

U restoranu se također priprema i Ezza burger (200g) i njegova cijena je 25 eura (190 kuna).

U okviru restorana je i koktel bar koji nudi brojna pića. Najjefitnije pivo je gotovo četiri eura, toliko iznosi i obična espresso kava, dok su kokteli između 10 i 15 eura (75 do 115 kn).

Naravno, tu su i brojna druga pića, a apsolutni rekord po cijeni drži vino Château Petrus, Pomerol, Bordeaux 1995/2001 čija boca košta više od 11.000 eura (82,500 kn).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani