Obavijesti

Sport

Komentari 41

Džoker Raketa! U dvije minute na terenu asistirao u preokretu

Džoker Raketa! U dvije minute na terenu asistirao u preokretu
1

Barcelona je, uz nešto muke, pobijedila Rayo Vallecano 3-1 na Camp Nouu, u zagrijavanju za utakmicu protiv Lyona u Ligi prvaka, a Ivan Rakitić sjajno je iskoristio desetak minuta

VIDEO

Nogometaši Barcelone pobijedili su Rayo Vallecano 3-1 u subotnjoj utakmici 27. kola Primere na Camp Nouu te su tako zadržali sedam bodova prednosti pred prvim pratiteljem Atléticom, koji je ranije svladao Leganés 1-0 golom Saúla Ñígueza.

Barcelona je, u iščekivanju uzvrata osmine finala Lige prvaka protiv Lyona u srijedu, nastupila s ponešto izmiješanim sastavom, pa je tako naš reprezentativac Ivan Rakitić započeo na klupi. I nije krenulo nikako dobro za Katalonce jer je u 24. minuti sjajnim udarcem malo izvan šesnaesterca Raúl de Tomás doveo Rayo u vodstvo. Bio mu je to 11. gol u sezoni.

Nije trebalo dugo čekati da Barcelona uzvrati. Lionel Messi u 38. ubacio je iz slobodnjaka, a Gerard Piqué izbjegao je ofsajd-zamku i zabio glavom iz blizine četvrti put u La Ligi ove sezone.

Vallecano je do predaha izdržao s aktivnih 11, ali je već u četvrtoj minuti nastavka popustila koncentracija. Kapetan Jordi Amat pokosio je Nélsona Semeda, a Lionel Messi bio je koncentriran iz penala zabivši 26. put u sezoni. Uvjerljivo je vodeći na ljestvici strijelaca španjolskog prvenstva, ali i svih liga "petice".

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Deset minuta prije kraja Rakitić je ušao u igru umjesto Philippea Coutinha i samo dvije minute potom napravio je dar-mar u obrani gostiju. Nakon što je pretrčao gotovo cijeli teren, u malonogometnoj akciji dao je povratnu loptu Luisu Suárezu iz blizine, a Urugvajac nije imao težak posao zabiti 17. gol sezone.

>>> Video pogledajte OVDJE.

La Liga Santander - FC Barcelona v Rayo Vallecano

Barcelona nastavlja gaziti i dalje i ostaje u igri za trostruku krunu, a Rayo je zacementiran za dno - doduše, svega dva boda ispod crte ispadanja.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića