Obavijesti

Sport

Komentari 0

Džumhur najavio: Do kraja ove godine protiv Noleta u Sarajevu

Džumhur najavio: Do kraja ove godine protiv Noleta u Sarajevu

Najbolji svjetski tenisač Novak Đoković trebao je nastupiti na Adria Touru u Sarajevu, ali ispriječio se korona virus. Damir Džumhur uvjren je kako će igrati sa Srbinom još ove godine

VIDEO

Najbolji bosanskohercegovački tenisač Damir Džumhur izjavio je za sarajevski dnevni list Dnevni avaz kako je uvjeren da će do konca godine odigrati ekshibicijski meč u rodnom Sarajevu s najboljim igračem svijeta Novakom Đokovićem.

POGLEDAJTE VIDEO: Đoković na zadarskoj plaži

Pokretanje videa...

Novak Đoković u Zadru 01:02

Njih dvojica su trebali igrati u Sarajevu 5. srpnja, ali unatoč silnoj Đokovićevoj želji spektakl je otkazan zbog pojave koronavirusa na Adria Touru kada se uz Đokovića i njegovu suprugu Jelenu zarazilo još nekoliko poznatih igrača i trenera.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ako dođe do otkazivanja US Opena i cijele američke turneje, taj meč bismo možda mogli odigrati i ove godine. Ja želim nastupati i igrati i nadam se da ćemo prigodu koja bi se eventualno ukazala zbog otkazivanja serije turnira iskoristiti za jedan takav ekshibicijski turnir. Godinama planiramo Đokovićev dolazak u Sarajevo, Nole ima veliku želju i siguran sam da bi to bio spektakularni događaj - poručio je Džumhur.

Dodao je kako bi za njega osobno bila ogromna stvar da u rodnome gradu ugosti  najboljega tenisača svijeta i jednoga od najboljih sportaša na planetu.

Potvrdio je kako je već predložio Đokoviću da se taj meč odigra na terenima centra Koševo za koje je posebno emotivno vezan jer je tu zapravo i započeo tenisku karijeru.

U zadnjih nekoliko godina najbolji bosanskohercegovački tenisač živi i trenira u Beogradu gdje, kada god se ukaže prigoda, trenira i s Novakom Đokovićem.

(jt)

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu