Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
20 komentara

E. Adebayor: Na podu sam se molio da me ne pogode

Autobus reprezentativaca Toga je po dolasku na Afrički kup nacija u Angolu napala skupina terorista, poginuo je vozač, a ozlijeđeni su i igrači

Reuters
Foto: Reuters
20 komentara

Vidjeli smo smrt. Bilo je to nešto strašno, nikada u životu nisam doživio ništa slično, prepričavao je napadač Manchester Cityja Emanuel Adebayor.
Autobus reprezentativaca Toga je po dolasku na Afrički kup nacija u Angolu napala skupina terorista. Vozač je poginuo na mjestu, a još je pet osoba ozlijeđeno, među kojima i jedan igrač, potvrdio je potpredsjednik togoanskog nogometnog saveza Gabriel Ameyi. Radi se o Sergeju Akakpou koji nastupa za rumunjski Vaslui.
Vratar togoanske reprezentacije Kossi Agasse potvrdio da su u subotu ozljedama podlegli i asistent izbornika, glasnogovornik te rezervni vratar Kodjovi Obilale.
- Ispod sjedala sam se molio da me ne pogodi metak. Više od 30 minuta su pucali po nama - rekao je Adebayor i dodao:
 - Svi smo u šoku. Ukoliko naša sigurnost ne bude na maksimumu onda ćemo sigurno otići jer nitko od nas nije spreman izgubiti život. Raspravit ćemo o svemu zajedno, kao momčad, i nakon toga reći koju smo odluku donijeli. Ponavljam, ona će biti najbolja moguća za nastavke naše karijere, živote i dobro naših obitelji.
Održavanje Afričkoga kupa nacija ne dovodi se u pitanje unatoč zahtjevu nekolicine premijerligaških menadžera za njegovim otkazivanjem.

Naši partneri pišu
Message