Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
41 komentara

Kraj priče: Otjerali su Franu Zolju iz prve momčadi Hajduka

Dogodilo se očekivano, a kako će se dalje razvijati situacija, teško je i predvidjeti. Jasno je kako je Hajduk zauzeo čvrst gard i nema namjeru popustiti

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
41 komentara

Na najgori mogući način okončana je trakavica oko produženja ugovora, Ohandza je odbio potpisati, a Hajduk ga je odmah skinuo s popisa putnika za pripreme u Tursku, te ga preselio u B momčad.  

Francku Ohandzi ugovor s Hajdukom istječe na ljeto, pa su mu nakon pregovora u studenom prošle godine ponudili novi. No Ohandza i njegov manager Oliver Köenig odbili su ga potpisati, tražili su bolje uvjete, odnosno, da veći dio ugovora bude zagarantiran, a manji vezan uz nastupe, golove... 

Hajduk mu je na početku priprema ponudio još jednu opciju, dodatno modificiranu i pojačanu bonusima, no ni ta verzija nije zadovoljavala kamerunskog napadača i njegovog zastupnika, te su i nju odbili potpisati. 

Danas  je predsjednik Hajduka Ivan Kos na pitanje hoće li Ohandza biti preseljen u B momčad ako ne potpiše, odgovorio: 

- Naravno da je moguće, sve opcije su otvorene. 

A upravo to se večeras i dogodilo. Popodne se sastala Hajdukova Stručna komisija, koju uz Kosa čine i sportski direktor Mario Branco, glavni scout Saša Bjelanović, trener Joan Carrillo i voditelj Akademije Krešimir Gojun te su nakon odgovora Ohandze da ne želi potpisati ugovor, donijeli odluku o njegovom preseljenju u B momčad, te skidanju s popisa putnika za Tursku. 

Dogodilo se očekivano, a kako će se dalje razvijati situacija, teško je i predvidjeti. Jasno je kako je Hajduk zauzeo čvrst gard i nema namjeru popustiti, a ukoliko ne želi prosjediti proljeće na tribinama, Ohandzi i njegovom manageru preostaje jedino pronaći klub koji je spreman platiti odštetu, i odvesti ga iz Splita.

Postoji naravno i opcija da se Ohandza 'pospe pepelom' i ipak pristane potpisati ponuđeno, no ta je opcija malo vjerojatna. 

Naši partneri pišu
Message