Obavijesti

Sport

Komentari 23

Eduardo je pogodio u remiju Šahtara, Dinamo stopostotan

Eduardo je pogodio u remiju Šahtara, Dinamo stopostotan
1

Bivši hrvatski reprezentativac Eduardo da Silva zabio je gol za Šahtar na gostovanju kod Vorskle (2-2), a kijevski Dinamo svladao je Dnjipro 2-1 i ostao vodeći na ljestvici

VIDEO

Samo četiri minute bile su potrebne bivšem hrvatskom reprezentativcu Eduardu da Silvi da se upiše u strijelce na gostovanju Šahtara u Poltavi kod Vorskle u četvrtom kolu ukrajinske Premier lige.

Hrvatski Brazilac ušao je u igru u 61. minuti, a već u 65. zabio je vodeći gol za 2-1. Dubinsku loptu uputio mu je Bernard, a Dudú ju je lijepo primirio i poslao u suprotni kut (1:25:10 na videu).

Eduardu je to već treći prvenstveni gol otkako se ovo ljeto vratio iz Flamenga. Drugi Hrvat u Šahtaru, kapetan Darijo Srna, igrao je svih 90 minuta.

Ipak, to nije bilo dovoljno za pobjedu jer je u sudačkoj nadoknadi Aleksandr Kovpak na asistenciju Mladena Bartulovića pogodio za 2-2.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Šahtar je u četvrtom kolu prekinuo stopostotan niz, pa je vrh prvenstva preuzeo kijevski Dinamo koji je u derbiju svladao Dnjipro 2-1 i nastavio seriju pobjeda. Domagoj Vida za pobjedničku je momčad odigrao svih 90 minuta, a Nikola Kalinić ušao je u igru 12 minuta prije kraja.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića