Obavijesti

Sport

Komentari 17

El Soudani: Štrudla od jabuke s vanilijom, e to je moje 'gorivo'

El Soudani: Štrudla od jabuke s vanilijom, e to je moje 'gorivo'
6

OMIJENA SLASTICA Uživam u štrudli od jabuka, na nju stavim vaniliju, rekao je Soudani, kojeg su kapetani izabrali za igrača godine u HNL-u. Istu nagradu osvajali su Modrić, Eduardo, Mandžukić...

VIDEO

Toliko mi je lijepo u Zagrebu, toliko sam ga zavolio da bih ovdje mogao ostati zauvijek. Ako i odem igrati negdje drugdje, mogao bih se vratiti živjeti u Zagreb nakon kraja karijere. Ovo je najljepši grad u Europi, kaže nam El Arabi Hilal Soudani, koji je u naš glavni grad došao 2013. godine.

Alžirac je dobio nagradu “Kapetani biraju” T-portala.

Nagradu mu je predao Silvio Škrlec, novinar T-portala i začetnik ideje o ovoj nagradi. Ovo je 15. put da se ona dodjeljuje, a Soudani je prekinuo dominaciju Rijekinih igrača, koji su bili dominantni u posljednje četiri godine.

Alžirac je dobio nagradu koju su u prošlosti osvojili Luka Modrić, Eduardo da SIlva, Niko Kranjčar, Mario Mandžukić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ponosan sam što sam dobio ovu nagradu. Mnogi veliki hrvatski igrači su je dobili. Nadam se da ću ove sezone osvojiti dvostruku krunu s obzirom na to da prošle nismo osvojili nijedan trofej - rekao je Soudani, koji je u ovom trenutku s 11 golova najbolji strijelac HNL-a.

Odbio je sve ponude koje je imao i odlučio je ostati u Dinamu. Zvali su ga iz Engleske i Kine, ali je njegov izbor ipak bio samo Maksimir.

- Ostat ću ovdje i ako Mario Gavranović dođe - nasmijao se alžirski napadač.

Uskoro će to biti i službeno. Napadač Rijeke od sredine siječnja bit će napadač Dinama. Spreman je ugovor na tri godine i samo se čeka službena objava. Soudani jako cijeni budućeg suigrača.

- Tko mi je najbolji igrač HNL-a, a da ne igra u Dinamu? Mario Gavranović, on je sjajan. Dokazao se u HNL-u, ali i golovima u reprezentaciji, on je najbolji - rekao je Soudani, a onda je odgovorio na pitanje tko je za njega najbolji hrvatski igrač.

- Definitivno Luka Modrić - kratak je bio Soudani, koji je na dodjelu nagrade “Kapetani biraju” došao s bratom.

- Zove se Samir, ali nije to ‘onaj Sammir’ - nasmijao se Soudani, koji nam je otkrio koji mu je omiljeni specijalitet.

- Kad odem u restorane, onda uživam u štrudli od jabuka. Obožavam je. Na vrh uvijek stavim vaniliju i onda štrudla bude još bolja - kaže Alžirac.

Soudani je otkrio i da će navijati za Hrvatsku protiv Nigerije na Mundijalu i da očekuje da mi dobijemo tu utakmicu iako su Nigerijci jaki.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića