Obavijesti

Sport

Komentari 20

Gotov prijelazni rok: Ivan opet izvisio, 'nasanjkao' ga Arsenal

Gotov prijelazni rok: Ivan opet izvisio, 'nasanjkao' ga Arsenal
2

Nakon Uniteda prošle godine, Ivanu Perišiću sad je propao transfer u Arsenal. A činilo se da je sve blizu realizacije. Arsenal mu je dao sjajnu ponudu, Ivan je pristao, ali Inter nije htio ni čuti za posudbu

VIDEO

Hoće, neće, hoće, ipak neće. Ivan Perišić ostao je u Interu. Nakon što mu je prošle godine propao transfer u Manchester United, sad mu se izjalovio odlazak u Arsenal i to u jednom od najdosadnijih prijelaznih rokova u zadnjih 10 pa i više godina.

Engleska jednostavno nije suđena Perišiću. A činilo se da je transfer blizu realizacije. Arsenal je dao sjajnu ponudu Perišiću i mjesečnu plaću u rangu ‘boli glava’. Ivan je pristao, obavijestio je Inter da želi otići, u Arsenalu su trljali ruke, ali netko je zaboravio da se u svemu tome nešto pita i Perišićeve poslodavce. Arsenal je htio posudbu, Inter nije htio ni čuti za to.

‘Nerazzurrima’ se baš nije posuđivalo igrača koji zabija u finalu Svjetskog prvenstva. Tražili su gotovinu, Arsenal je odbio, a Ivan opet izvisio. Spalletti ga je izbacio iz momčadi nakon što je zatražio transfer, ali smilovao mu se.

- Arsenal je zaveo Perišića, dali su mu ponudu kojom su ga jednostavno namamili. Ali vratio sam ga u momčadi, vidio sam u njemu volju i bolje raspoloženje - rekao je trener Intera Luciano Spalletti, koji je Ivana vratio u momčad. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Bio je Perišić na klupi u četvrtfinalu talijanskog kupa protiv Lazija. Rimljani su u Milanu slavili na penale.

Perišiću je transfer u Arsenal propao u jednom od najdosadnijih prijelaznih rokova proteklih godina. Čekao se zadnji dan, uvijek bude nekakva bomba, igračine poput Rooneya, Berbatova, Balea... Baš uvijek se nešto izrodi taj zadnji dan, ali ne i ovaj put. Čekala se velika završnica zimskog roka, kad ono - ćorak! Nema plesa milijuna, nema razbacivanja eurima, nema čak ni srednje velikog transfera.

Siječanjski prijelazni rok završen je bez iznenađenja i bez drame kakva je obično pratila zadnji dan transfera. Proteklih godina u zadnjim satima klubovi su jedni drugima kvarili poslove, dovodili ‘kapitalce’, poslovi su znali propasti i pet do 12, kao u slučaju Davida de Gee, koji je već potpisao za Real Madrid 2015., ali u Madrid je stigao ugovor u nekakvom čudnom formatu koji nisu mogli otvoriti pa su zakasnili s registracijom dvije minute. Takvih drama u ovom siječanjskom roku nije bilo.

Ni izbliza...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...
ZGROZIO ŠPANJOLCE

Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...

Brazilac je uspio skupiti milijun eura jamčevine, a posljednjih dana pričalo se kako mu je novac posudio Memphis Depay, igrač Atletico Madrida