Obavijesti

Sport

Komentari 78

Engleske face o Luki: Pa on kao da se igra u parku, najbolji je...

Engleske face o Luki: Pa on kao da se igra u parku, najbolji je...
1

Luka igra kao da je u parku. Ništa ga ne smeta, primi loptu i samo nastavi s njom. Jako je smiren, rekao je legendarni Frank Lampard na Modrićevu igru u Kijevu. Uz to, Luka je u idealnoj momčadi tog natjecanja...

VIDEO

Već tri godine u nizu krajem svibnja pišu se hvalospojevi nogometaškom umijeću Luke Modrića. Već smo navikli na tu 'modrinaciju'.

Znamo svi, u subotu navečer u Kijevu osvojio je svoju četvrtu Ligu prvaka u dresu Reala, treću uzastopno i opet oduševio igrom.

U velikoj analizi Ria Ferdinanda, Franka Lamparda i Stevena Gerrarda za BT Sports proslavljene engleske face lijepo su počastili našeg kapetana.

VIDEO

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Jeste li vi vidjeli ovu predstavu Luke Modrića? Je li on najbolji vezni igrač na svijetu ovoga trenutka? - rekao je Gerrard okrenuvši se prema Lampardu i Ferdinandu.

- Njegova izvedba bila je nevjerojatna. Primao je loptu u teškim pozicijama, na malom prostoru, nalazio je prostor između trojice, četvorice igrača, a radio je to tako smireno pod pritiskom - sipao je bivši kapetan 'redsa'.

VIDEO

Frank Lampard bio je prilično slikovit u opisu.

- Luka igra kao da je u parku. Ništa ga ne smeta, primi loptu i samo nastavi s njom. Jako je smiren.

Uz to, hrvatski veznjak jedan je od 18 igrača za koje su analitičari Uefe pomoću standardiziranih parametara procijenili da su u ovoj sezoni bili najbolji. Momčad, u kojoj se našlo osam Realovac, sastoji se od dva vratara, šestorice obrambenih igrača, petorica veznjaka i jednako toliko ofenzivaca.

Za najbolje vratare proglašeni su Realov Keylor Navas i Romin Brazilac Alisson Becker.

U obrani dominiraju čak trojica Realovaca (Ramos, Varane, Marcelo), a društvo im prave Juventusov Chiellini, Liverpoolov Van Dijk te Bayernov Kimmich.

I u veznoj liniji uočljiva je (očekivana) vladavina osvajača pa su tako, osim Modrića, mjesto pronašli Casemiro i Kroos, uz koje se nalaze Bayernov James i Man. Cityjev De Bruyne.

Liverpool je dobio tek bitku u napadu u koji su uvršteni Salah i Firmino, a tamo su očekivano Ronaldo i Messi te - Edin Džeko!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 78
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi