Obavijesti

Sport

Komentari 39

VIDEO Englez se bacio, a sudac nasjeo: Je li Hrvatska oštećena?

VIDEO Englez se bacio, a sudac nasjeo: Je li Hrvatska oštećena?

Engleska je u 12. minuti povela protiv Hrvatske nakon sumnjivog penala i duela Franjića i Nketiaha. Englez nije bio blizu lopte, igrač Dinama se gradio, ali Nijemac je bez razmišljanja pokazao na bijelu točku

Početak 11. minute. Loša lopta natrag kapetana Nikole More, Bartol Franjić našao se u duelu s kapetanom Engleske Edwardom Nketiahom, išao graditi loptu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Englez je teatralno pao, a njemački sudac Harm Osmers na čuđenje svih igrača Hrvatske dosudio penal. Nisu pomogli ni silni protesti, još je i Luka Ivanušec dobio žuti karton zbog prigovora.

Eberechi Eze, igrač Crystal Palacea, mirno je poslao loptu u jednu stranu, a Dominik Kotarski bacio se na drugu i Engleska je rano povela protiv Hrvatske u odlučujućoj utakmici grupne faze Eura.

Dojma smo, nakon zaista prestrogo dosuđenog penala. Spornu situaciju možete pogledati OVDJE.

Portugal je riješio ptianje pobjednika protiv Švicaraca do 65. minute povevši 3-0 pa je pitanje o drugoplasiranom sasvim prešlo u Kopar. A tamo je Hrvatska u 74. minuti primila i drugi gol koji je zabio Curtis Jones i tako gurnuo Hrvatsku na začelje skupine.

No u 91. minuti Domagoj Bradarić je bombom s 20 metara zabio prvi gol za U-21 reprezentaciju u 13. nastupu. I to kakav. Briljantan!