Obavijesti

Sport

Komentari 8

Englezi ga uvrstili među najveće talente, sad je potpisao za 'bile'

Englezi ga uvrstili među najveće talente, sad je potpisao za 'bile'

Sedamnaestogodišnji Ivan Ćubelić potpisao je danas ugovor s Hajdukom do 2026. godine, čime je klub nastavio sa zacrtanom strategijom ulaganja u budućnost, objavio je Hajduk

VIDEO

Hajduk za vikend igra protiv Lokomotive u borbi za Europu, a čelnici kluba su u međuvremenu krenuli s ulaganjima u budućnost. Ne, nije riječ o transferima, već o ugovorima s talentiranim igračima iz vlastitog bazena. Shvatili su u klubu da je pametnije forsirati svoje talentirane mladiće, nego trošiti novce na promašene strance.

Pokretanje videa...

Caktaš s 2. momčadi Hajduka 00:29

Još ranije ove godine Hajduk je potpisao višegodišnje ugovore s dijamantima Stipom Biukom i Marinom Ljubičićem, a sada je profesionalni ugovor potpisao još jedan junior u kojeg se 'bili' toliko uzdaju. Riječ je o veznjaku Ivanu Čubeliću. 

- Sedamnaestogodišnji Ivan Ćubelić potpisao je danas ugovor s Hajdukom do 2026. godine, čime je klub nastavio sa zacrtanom strategijom ulaganja u budućnost potpisivanjem dugoročnih ugovora s talentiranim igračima iz Akademije HNK Hajduk "Luka Kaliterna - objavili su iz Hajduka.

Ćubelić je u rujnu prošle godine uvršten na popis 60 najvećih talenata svjetskog nogometa po izboru uglednog engleskog medija "The Guardian", a u aktualnoj sezoni nastupao je za juniore i Hajduk II. Redoviti je član mlađih uzrasnih kategorija hrvatske reprezentacije. 

- Ivan Ćubelić veznjak je iznimnih kvaliteta koje pokazuje kroz kontinuirani napredak i svoj razvojni potencijal zbog kojeg je u aktualnoj sezoni priključen drugoj momčadi kako bi na taj način stekao iskustvo igranja na seniorskoj razini. Od 2013. godine neizostavan je član svih uzrasnih kategorija našeg Kluba, a ove godine sudjelovao je u osvajanju juniorskog naslova prvaka Hrvatske. Potpisivanjem ugovora s Ivanom nastavljamo sa strategijom koju smo započeli. U proteklih pet mjeseci potpisali smo dugoročne ugovore sa Stipom Biukom, Marinom Ljubičićem, Karlom Sentićem, Tonijem Silićem te sada s Ivanom Ćubelićem. To je put kojim planiramo nastaviti u budućnosti - istaknuo je Hajdukov sportski direktor Mindaugas Nikoličius. 

Zadovoljstvo nije krio mladi veznjak Bijelih koji je ugovor potpisao u pratnji svojih roditelja. 

- Hvala svima u Klubu koji su me do sada podržavali i koji vjeruju u mene, kao i svim trenerima koji su sudjelovali u mom razvoju te mojim suigračima. Želim se zahvaliti i svojoj obitelji koja mi je bila velika podrška i bez koje ovo sve ne bi bilo moguće, nama ovo predstavlja veliku čast. Godina u kojoj sam dobio priliku na seniorskom nivou i u kojoj sam sudjelovao u osvajanju juniorske titule za mene završava na najbolji mogući način. Potpis ugovora za Hajduk je vjerojatno jedan od najvećih trenutaka u životu za svakoga tko krene trenirati nogomet u Dalmaciji, a ja se upravo tako osjećam danas. Veći poticaj od ovoga ne postoji, ovo je motiv da još više zapnem i u budućnosti dokažem da sam zaslužio ovaj ugovor - kazao je Ćubelić. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe