Obavijesti

Sport

Komentari 237

Englezi ne prestaju: Hrvatska bi trebala biti diskvalificirana!

Englezi ne prestaju: Hrvatska bi trebala biti diskvalificirana!
1

Jedino što su Englezi pokazali u i nakon polufinala Svjetskog prvenstva i poraza od Hrvatske jest koliko su arogantni i koliko su loši gubitnici. Do te razine da traže diskvalifikaciju Hrvatske sa SP-a

VIDEO

Dokazali su i prije utakmice protiv Hrvatske koliko su arogantni, a zbog ovog poteza nakon poraza može ih se samo još više ismijavati.

Uvjerili smo se svi da Englezi misle da su najbolji i da malena Hrvatska nema nikakve šanse protiv njih, ali naši Vatreni dečki su im pokazali upravo suprotno. I time je još slađa pobjeda u polufinalu. Ali, nisu oni tu stali... Sada traže diskvalifikaciju Hrvatske sa Svjetskog prvenstva.

Žalili su se odmah na suca, na naše igrače koji 'padaju poput Neymara' i na dva žuta Rebiću, ali nitko ih ne doživljava. A to koliko su ozbiljni u namjeri da se Hrvatska diskvalificira govori činjenica da je pojam 'Svjetsko prvenstvo Hrvatska diskvalificirana' (World Cup Croatia disqualified) jedan od najtraženijih u Google tražilici na području Velike Britanije proteklih dana.

A za ovakav potez naveli su tri razloga:

1. Rebić je dobio dva žuta, a nije isključen

Da su malo bolje popratili utakmicu, shvatili bi da je žuti karton u 48. minuti dobio Mario Mandžukić, a ne Ante Rebić, tako da nema govora o nikad zaboravljenoj 2006. kada je sudac Graham Poll na SP-u dao Josipu Šimuniću tri žuta kartona.

2. Vida je trebao biti suspendiran

I dalje je aktualna tema u Engleskoj Vidina snimka na kojoj viče 'Slava Ukrajini'. Iako je Fifa istražila slučaj i odlučila Domagoju dopustiti da igra protiv Engleske, Englezi se ne slažu i smatraju da je trebao biti suspendiran.

3. Općenito suđenje

Kao i uvijek, sudac je kriv. Najviše se Englezi žale na gol Ivana Perišića koji je, kako kažu, trebao biti poništen zbog visoko podignute noge. Ljutiti su na suca i jer je Dejan Lovren prošao bez žutog kartona, iako je nekoliko puta prekršajem zaustavljao Raheema Sterlinga. O tome koliko im argumenti ne drže vodu govori i činjenica da sudac čak nije htio niti pogledati VAR.

Izgleda da Englezi nikada neće preboljeti ovaj poraz, a moglo bi ih to stajati i trećeg mjesta...

KVIZ: Koliko si dobro pogledao ulazak u FINALE?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 237
VIDEO

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!
NAKON VIDEA 'SLAVA UKRAJINI'

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!

Hrvati su me oduševili igrom. Svi su mislili da će ih Englezi pobijediti, ali oni su ih bez problema prošli. No zbog poteza Vide i Vukojevića bili smo jako ljuti, otkrio je Artem Dzjuba

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...
GURNUO JE I - SEBE

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...

Došao sam u Rusiju po svjetski naslov i odlazim s njim! Programirao sam sebe da ga osvojim! I nije to arogancija već samopouzdanje, kaže Mbappé, najbolji mladi igrač Mundijala u Rusiji
Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta
'KAD SAM JA REKAO TKO DA IGRA?!'

Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta

U knjizi novinara Ariela Senosiaina opisana je brutalna svađa izbornika Jorgea Sampaolija i argentinskih igrača, koje je predvodio Leo Messi, nakon poraza od Hrvatske