Obavijesti

Sport

Komentari 15

Englezi razapeli Spurse: Dobila vas je peta momčad Slovenije iz mjesta s 11.000 ljudi. Sramota!

Englezi razapeli Spurse: Dobila vas je peta momčad Slovenije iz mjesta s 11.000 ljudi. Sramota!
4

'Tottenham ima osjetni razmak od momčadi u samom vrhu, ali ne bojim se. Loše smo igrali i imamo mnogo posla. U nevolji smo, ali moramo biti strpljivi. Jedina magija s kojom mogu pokušati je - rad', rekao je Conte

VIDEO

Slovenci sigurno neće zaboraviti prošlu večer, a neće je tako lako zaboraviti ni engleski mediji koji su odmah 'oprali' nogometaše Tottenhama koji se sad moraju boriti za plasman u daljnju fazu konferencijske lige nakon šokantnog poraza od Mure 2-1. Koeficijent na pobjedu domaćina bio je čak 20!

"Peta momčad slovenskog prvenstva iz mjesta koje ima 11.000 stanovnika pobijedila je Tottenham - tužan reality check (op. a. provjera stvarnosti, stvarno stanje)", napisali su na The Spurs Webu nakon poraza premierligaša kod slovenske Mure (2-1) u Konferencijskoj ligi.

Senzacija u Sloveniji: Hrvati su srušili Tottenham! Doveli Kanea i Contea na rub ispadanja iz KL
Senzacija u Sloveniji: Hrvati su srušili Tottenham! Doveli Kanea i Contea na rub ispadanja iz KL

- Ovo je šokantno i sramotno - kazao je bivši veznjak Spursa Jermaine Jenas gostujući na BT Sportu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Da, zaigrali su Spursi u kombiniranom sastavu, ali nema objašnjenja za lošu predstavu na Ljudskom vrtu u Mariboru. I ti igrači koji su bili na terenu višestruko su, barem prema Transfermarktu, vrjedniji od onih koji su igrali za slovensku momčad u čijem su prvom sastavu bila i dva Hrvata - golman Matko Obradović i stoper Marin Karamarko, dok su još na klupi bili Luka Bobičanec Mihael Klepač.

Europa Conference League - Group G - NS Mura v Tottenham Hotspur

Ne trebate ići tako daleko u povijest da pronađete europski podbačaj Tottenhama. U ožujku ove godine Dinamo je u uzvratu osmine finala Europske lige nadoknadio poraz 2-0 i u produžecima hat-trickom Mislava Oršića izbacio Spurse Josea Mourinha 3-0.

- Mura je osnovana prije devet godina, a do ove utakmice sve su izgubili u Konferencijskoj ligi. Prije desetljeća nisu bili klub, a sad su slavili protiv Tottenhama - još su neke činjenice iznijeli na The SPORTbibleu, dok su iz Mirrora dodali riječi Antonia Contea

- Nije jednostavno. Trenutačno nismo na visokoj razini. Tottenham ima osjetni razmak od momčadi u samom vrhu, ali ne bojim se. Loše smo igrali i imamo mnogo posla. U nevolji smo, ali moramo biti strpljivi. Jedina magija s kojom mogu pokušati je - rad - objasnio je novi strateg Spursa.

Europa Conference League - Group G - NS Mura v Tottenham Hotspur

Tottenham sad ima sedam bodova, isto kao i nizozemski Vitesse na drugom mjestu koje vodi dalje. No, premierligaš u posljednjem kolu gostuje kod francuskog Rennesa koji je svakako prvi u skupini te im tamo treba pobjeda i dobar nastup Mure protiv Nizozemaca kako bi ostali u Europi.

Vodeći gol Mure možete pogledati OVDJE, izjednačujući gol Tottenhama OVDJE, a pobjednički gol Mure u 94. minuti OVDJE.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu