Obavijesti

Sport

Komentari 7

Englezi se raspisali: 'Hrvatska Shakira' i Naomi, bitka za LP

Englezi se raspisali: 'Hrvatska Shakira' i Naomi, bitka za LP

Uoči večerašnje utakmice između Leicestera i Chelseaja, engleski mediji komentirali su suprugu hrvatskog reprezentativca Izabel Kovačić usporedivši ju sa Shakirom

VIDEO

Večerašnja utakmica Premier lige između Chelseaja i Leicestera koja se igra od 21.15 potvrdit će plasman "lisica" u Ligu prvaka ako dođu do pobjede na Stamford Bridgeu.

POGLEDAJTE VIDEO: Mateo Kovačić i Izabel Kovačić 

Pokretanje videa...

01:27

Kovačićeva momčad trenutačno se nalazi na četvrtom mjestu ljestvice s osvojenih 64 boda, a trećeplasirani Leicester je u nešto boljoj poziciji s dva boda više. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Leicester City je u subotu po prvi puta osvojio engleski FA kup nakon što je u finalu na Wembleyu pobijedio Chelsea 1-0. Pobjednički gol zabio je Belgijac Youri Tielemans u 63. minuti prekrasnim udarcem iz velike daljine.

Mateo Kovačić zbog ozljede nije konkurirao u ovoj utakmici iako je menadžer "Bluesa" Thomas Tuchel prvotno rekao da je hrvatski reprezentativac spreman. 

S obzirom na to da slijedi bitka za odlazak u Ligu prvaka, neizostavne WAGsice također su tema koja se ovih dana provlači po medijima.

Engleski tabloid The Sun nije odolio prokomentirati lijepu Izabel Kovačić (28), suprugu Matea Kovačića (27).

- Lijepa supruga zvijezde Chelseaja Matea Kovačića poslovna je mlada žena, model i u domovini se zbog upečatljivog izgleda uspoređuje s kolumbijskom pjevačicom Shakirom. Ova 28-godišnjakinja osnivačica je i vlasnica uspješne linije organskih i ekoloških dječjih proizvoda Lunilou. Od 2015. godine vodi tvrtku koja prodaje dječje mokasine, jastuke i ostalu dodatnu opremu sa starijom sestrom Ivanom Lučić. Inače, Izabel je studirala ekonomiju na sveučilištu u glavnom gradu Hrvatske Zagrebu i nakon faksa je pokrenula posao jer najstarija kćer sestre Ivane ima osjetljivu kožu - piše The Sun.

S druge strane, igrač Leicestera Harvey Barnes (23) i njegova djevojka Naomi Dann (22) znaju se još iz djetinjstva, a upoznali su se u školi kada su imali 13 godina. 

Njihova ljubav i dalje traje, a Naomi je Barnesova podrška još od 2007. kada je počeo igrati u mlađim kategorijama za Leicester City.
U međuvremenu je bio na posudbi West Bromwich Albionu, Barnsleyju i Milton Keynes Donsu, a prošle godine pozvan je u englesku reprezentaciju. 

Isto kao Harvey, Naomi je rođena i odrasla u Burnleyju, a upoznali su ih zajednički prijatelji dok su bili tinejdžeri. 

Dok je Barnes naporno radio kako bi zaigrao za Leicesterovu prvu momčad, Naomi je upisala fakultet.

Diplomirala je 2020. godine i sada se posvetila društvenim mrežama te želi postati influencer. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu