Obavijesti

Sport

Komentari 98

Wales razbio Ruse za osvajanje skupine, Engleska razočarala...

Wales razbio Ruse za osvajanje skupine, Engleska razočarala...
7

Gareth Bale je večeras postao prvi igrač koji je zabio u svakoj utakmici u skupinama Eura nakon Ruuda Van Nistelrooya i Milana Barosa iz 2004. Djeluje nezaustavljivo...

VIDEO

Rasplela se situacija i u skupini B s kojom se Vatreni križaju u slučaju da završe na trećem mjestu. Osvajač grupe iznenađujuće je reprezentacija Walesa, drugo mjesto pripalo je Englezima, a trećeplasirani su Slovaci. Rusi će na avion za Moskvu...

Očajna utakmica Slovaka i Engleza u St. Etienneu

Roy Hodgson odlučio je kombinirati sastav protiv Slovaka, pa je od prve minute poslao Hendersona, Vardyja, Bertranda, Clynea, Wilsherea i Sturridgea. 

Šestorica novih trebali su donijeti važan element svježine, međutim, niti to im nije bilo dovoljno za tri boda. Slovaci su totalnom defenzivom ugasili većinu engleskih napada, velike šanse imali su Vardy, Sturridge i Alli. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Najveći promašaj ide na dušu Leicesterovoj špici, sam je izašao na Kozacika u 16. minuti, no ovaj ga je zaustavio.

Slovakia v England - EURO 2016 - Group B

Svih smo 90 minuta svjedočili prosječnoj utakmici i o njoj se doista ništa lijepog ne može napisati. Koliko je Slovačka bila obrambeno postavljena oslikava i činjenica da je njihov najbolji igrač Marek Hamšik bio totalno neprimjetan - skroz se prilagodio timskoj igri.

Bale i Ramsey su se iživljavali nad očajnim Rusima u Toulouseu

Prostor i pažnju svakako zaslužuju reprezentativci Walesa. Razbili su tri razlike očajnu Rusiju te upisali tri boda za osvajanje skupine. 

Na krilima Aarona Ramseyja i Garetha Balea doslovno su se iživljavali nad sporim ruskim stoperima Ignaševičem i Berezuckim. Što Aleksejem u prvom, što Vasilijem u drugom.

Velški 'Pirlo' Joe Allen u stilu velikog Talijana asistirao je Ramseyju u 11. minuti utakmice za vodstvo svoje reprezentacije. Već devet minuta kasnije bilo je dva razlike za Colemanove izabranike. 

Russia v Wales - EURO 2016 - Group B

Neil Taylor izašao je sam pred Akinfejeva, ovaj ga zaustavlja u prvom navratu, međutim, u drugom lijevi bek 'crvenih' završava akciju trijumfalno.

Prelako su 'otočani' probijali ruske barijere, no nedostajalo im je koncentracije u završnici. U 67. minuti Ramsey gura Balea u stopostotnu šansu, a ovaj ne griješi. 

Russia v Wales - EURO 2016 - Group B

Wales ima 3-0 i u svakom nogometnom segmentu razbijaju užasnu i dekoncentriranu selekciju Leonida Sluckog.

Gareth Bale je večeras postao prvi igrač koji je zabio u svakoj utakmici u skupinama Eura nakon Ruuda Van Nistelrooya i Milana Barosa iz 2004. 

Uputio je 12 udaraca u okvir gola protivnika na ovom Euru i nedostaju mu još četiri da 'skine' Michela Platinija iz 1984. koji je 15 puta prijetio golmanima. Trenutno je najbolji strijelac francuskog Eura, a moguće i najbolji igrač turnira po kvaliteti igara, odnosno utjecaju na igru i velike rezultate svoje reprezentacije.

Russia v Wales - EURO 2016 - Group B

SKUPINA B

  • Slovačka - Engleska 0-0

  • Rusija - Wales 0-3 (Ramsey 11', Taylor 20', Bale 67')

 

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 98
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren

PAYET GA "POKUPIO" Cristiano Ronaldo ozbiljno je ozlijedio koljeno već u devetoj minuti pariškog finala nakon starta Dimitrija Payeta. Ponajbolji nogometaš svijeta morao je izaći iz igre

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima
VIDEO

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima

BJEŽI OD MENE Deschamps, Griezmann i ostali pri izlasku na teren Stade de Francea borili su se s navalom - moljaca. Lijepe se na korner-zastavice, golove, reklame...
Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu
IGRAČI U STRAHU

Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu

Nekoliko metara od hotela u kojem je smještena francuska nogometna reprezentacija ostavljena je sumnjiva torba. Francuska policija ju je raznijela, a kasnije se ispostavilo da je bila lažna uzbuna