Obavijesti

Sport

Komentari 31

Enrique: Što sad hoćete?! Ako želite krivca, evo ga, to sam ja

Enrique: Što sad hoćete?! Ako želite krivca, evo ga, to sam ja
1

Neki dan ovi igrači bili su dobri jer su pobjeđivali. Ovo je moja odgovornost, ako želite kritizirati, kritizirajte mene, rekao je Luis Enrique nakon katastrofe Barcelone u Parizu

VIDEO

Rezultat dobro pokazuje ono što se dogodilo na terenu. Očito smo bili lošiji od PSG-a, rekao je Luis Enrique nakon jednog od najtežih poraza u Barceloninoj povijesti. 

- Bila je ovo večer katastrofe. Ma, bili su bolji i s loptom i bez nje. Mislim da ne trebam previše objašnjavati. Bili su bolji i to je to - dodao je Enrique.

Nije baš dobro reagirao na kritike.

- Nećemo trošiti vrijeme na objašnjavanje, nogomet je strastvena igra i ponekad dođe do komplikacija. Ovo je moja odgovornost, ako želite nekoga kritizirati, kritizirajte mene. Neki dan ovi igrači bili su dobri jer su pobjeđivali - kaže Enrique, čija je promjena sustava igre s 4-3-3- na 4-2-3-1 završila karambolom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Prebacili smo se na 4-2-3-1 da bi Messi mogao više imati loptu. Samo želim da vi novinari imate isti stav i kad pobjeđujemo i kad gubimo - dodao je Enrique.

- Bili su bolji od nas, igrali su bolje, taktički su bili bolji i fizički jači - lijepo je sve objasnio Sergio Busquets.

Galerija: Najveći porazi Barcelone

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...