Obavijesti

Sport

Komentari 10

Epic Brozo rastura: Marcelo je kralj kartanja, pikada, biljara...

Epic Brozo rastura: Marcelo je kralj kartanja, pikada, biljara...
4

TO NIJE SVE Brozović je nedodirljiv u pikadu, odličan u biljaru i stolnom tenisu, a u kartanju pobjeđuje i izbornika Antu Čačića. Uz sve to među najboljima je i na nogometnom travnjaku...

VIDEO

Ispričavamo se, ali sobu za zabavu ispunit ćemo tek nakon utakmice s Turskom, ispričali su se iz uprave hotela Barriere du Golf u Deauvilleu kad su naši igrači stigli u Francusku.

Kad su konačno stigli biljar, stolni nogomet, pikado i ostala “dodatna oprema”, soba za zabavu dobila je svoga kralja. Marcelo Brozović je, kad je to u pitanju, apsolutno nedodirljiv.

- Broz je najbolji u svemu, što god igra. U biljaru ga nitko ne može pobijediti, onda se baci na pikado, i u tome je najbolji... - ispričao je Andrej Kramarić kako stoje stvari u vremenu između treninga.

- A što da vam kažem, kafanski čovjek - kroz smijeh je dodao Kramarić, koji se posebno pohvalio pobjedom u stolnom tenisu protiv Ante Ćorića, koji je donedavno slovio za najboljeg stolnotenisača.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Dobar je u “pingiću” i Brozović, i tu je među najboljima, očito je puno “utakmica u nogama” ovog netipičnog nogometaša iz malog turopoljskog mjesta Okuja. Pokazao je to Brozović i kad smo ga izazvali na meč.

7
| Foto: 24sata/.hr

Pobjeđuje i izbornika

Ante Čačić ne igra PlayStation, on vrijeme krati igranjem bele. 

- Igram u paru s Marijanom Mrmićem i izgubili smo. Ali nisam ja kriv, Mrmić je nekoliko puta nešto zeznuo - nasmiješio se izbornik.

I nije baš da treba biti legendarni detektiv Hercule Poirot da bi se pogodilo od koga je to par Čačić - Mrmić izgubio. 

Od Domagoja Vide, koji je igrao u paru, naravno, s Marcelom Brozovićem...

Srećom po izbornika, Epic Brozo je dobar i na nogometnom terenu. I neumoran. U prvoj utakmici na Euru pretrčao je impresivnih 11,6 kilometara. 

Prvi sljedeći naš igrač na toj listi zaustavio se na 10,3... Možda je “kafanski čovjek”, ali je i maratonac.

A to je ipak važnije.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren

PAYET GA "POKUPIO" Cristiano Ronaldo ozbiljno je ozlijedio koljeno već u devetoj minuti pariškog finala nakon starta Dimitrija Payeta. Ponajbolji nogometaš svijeta morao je izaći iz igre

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima
VIDEO

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima

BJEŽI OD MENE Deschamps, Griezmann i ostali pri izlasku na teren Stade de Francea borili su se s navalom - moljaca. Lijepe se na korner-zastavice, golove, reklame...
Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu
IGRAČI U STRAHU

Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu

Nekoliko metara od hotela u kojem je smještena francuska nogometna reprezentacija ostavljena je sumnjiva torba. Francuska policija ju je raznijela, a kasnije se ispostavilo da je bila lažna uzbuna