Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
7 komentara

Estradno-borilački spektakl: Bore se Čabo, Cikatić, Vuco...

Mi ćemo napraviti borilački spektakl koji će uveličati i dolazak moga prijatelja Vuce, najavio je Marinko Čabo (59), koji u Spaladium Arenu planira dovesti Chucka Norrisa

Marinko Čabo
Foto: Marinko Čabo
7 komentara

Legenda kickboxinga Marinko Čabo (59) u Jabuci kod Trilja u nedjelju od 18 sati upriličit će estradno-borilački spektakl "Borba protiv agregata". 

Namjerava okupiti šest nositelja pobjedničkih pojasa iz raznih borilačkih vještina, kao što su njegovi prijatelji Australac Mark de Mori, Ivan Šimundža, Joško Jović, Branko Cikatić. U ringu Čabine Mugendo škole borilačkih vještina u Jabuci, osim nekadašnjih svjetskih prvaka, rukavice znaju navući i estradnjaci, a kako je svoj dolazak potvrdio i Siniša Vuco, moguće je da se i on uključi u neku od borbi.

- Manifestacija se zove "Borba protiv agregata" jer nam je prije mjesec dana na našim borbama grad Trilj uskratio struju, pa smo morali sve održati preko agregata. Čini nam se da ni sada neće puno napraviti načelnik oko struje, no, mi ćemo napraviti borilački spektakl koji će uveličati i dolazak moga prijatelja Vuce - najavio je Čabo, koji s Brankom Cikatićem 17. prosinca u Spaladium Arenu namjerava dovesti Chucka Norrisa.

Inače, Vucu i Čabu prije 14 godina prozivalo je društvo za zaštitu životinja zbog maltretiranja koze u ringu, upravo na jednoj od Čabinih revijalnih borbi u Jabuci. Kako su objavili tada mediji, njih su se dvojica desetak minuta u ringu dobacivali kozom, vukli je za rogove i noge. Nakon toga, Vuco i Čabo, kako bi ublažili negativne kritike, slikali su se kako grle istu kozu, igrajući se s njom.

Naši partneri pišu
Message