Obavijesti

Sport

Komentari 17

Eto'o: Leo u Anžiju? Zašto ne? Klub ima ambicije i sredstva...

Eto'o: Leo u Anžiju? Zašto ne? Klub ima ambicije i sredstva...
1

Bivši igrač Barcelone i Intera, Samuel Eto'o tvrdi kako su ambicije njegovog sadašnjeg kluba, Anžija, sve veće, pa sada razmišljaju o dovođenju Lea Messija

VIDEO

Bahati Rusi opet kucaju na vrata europskih klubova u potrazi za novim pojačanjima. Ovog bi se puta čelnici Anžija mogli naći na pragu Barcelone.

Bivši igrač upravo katalonskog kluba, sada u redovima Anžija, Samuel Eto'o smatra da nije nemoguće da njegova sadašnja momčad krene u 'pohod' na najboljeg igrača svijeta Lionela Messija.

- Leo? Zašto ne? Ovdje u Anžiju ništa nije nemoguće - tvrdi Eto'o koji je nakon Barcelone i Intera prešao upravo u redove ruskog prvoligaša.

Anži je 30-godišnjeg kamerunskog napadača doveo iz Intera za 27 milijuna eura i u tri godine, na koliko je potpisao, isplatit će mu više od 20 milijuna eura. Izdašan ugovor kojim je Eto'o postao jedan od najskupljih transfera u povijesti nogometa kojeg bi mogla nadmašiti upravo nova ponuda upućena Leu Messiju.

- Ne bi bilo ništa čudno u ponudi Leu. Mnogo me igrača zove i raspituje se za Anži. Iznenadila bi vas njihova imena - priznao je kamerunski igrač za France Football.

- Prije nekoliko godina, kada bi igrač bio nezadovoljan u svom klubu ili imao problema u momčadi povezivalo bi ga se s Chelseajem. Sada ga se vezuje s Anžijem - smatra Eto'o.

Kamerunac je uvjeren kako će još brojna zvučna imena pristići u Anži i ne bi ga čudilo da među njima bude i ono Messija. Iako se Argentinac zaklinje na vječnu ljubav Barci, Eto'o smatra da je pred velikim ambicijama, ali i financijskim mogućnostima ruskog kluba teško odoljeti.

- Naš predsjednik Sulejman Kerimov može kupiti koga god poželi. No i igrač mora željeti doći u Anži, a upravo je to njegov posao, 'uvjeriti' igrača da želi u Anži- ispričao je Eto'o.

Kamerunac je čini se usamljen u Anžiju jer je novinarima francuskog lista istaknuo kako bi htio u ruskom klubu vidjeti svoje stare znance iz Barcelone, Xavija i Iniestu. U idealnoj momčadi Anžija, osim sebe i 'katalonskog trojca' vidi i napadača Chelsea, Didiera Drogbu, Patricea Evru iz Manchester Uniteda i Lucija iz Intera.

Anži bez dvojbe nije skroman klub, a nemale su mu i nogometne ambicije i čini se kako se Eto'o vrlo brzo navikao na 'klimu', ali i filozofiju u klubu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba