Obavijesti

Sport

Komentari 115

Euforija u Zagrebu: Rasprodan sjever dolje, stiže 30.000 ljudi!

Euforija u Zagrebu: Rasprodan sjever dolje, stiže 30.000 ljudi!
1

Kulisa Maksimira za otvaranje Lige prvaka protiv Atalante u srijedu od 21 sat bit će veličanstvena. Sprema se koreografija na sjevernoj tribini, a ostale su još samo ulaznice za njen gornji dio

Donja zapadna tribina rasprodana je manje od pola sata od početka prodaje ulaznica, isti dan razgrabljena je i istočna, idući dan i gornja zapadna tribina, a dan uoči utakmice Dinama i Atalante (srijeda, 21 sat) planule su ulaznice i za najglasniji sektor Maksimira.

Pokretanje videa ...

Hrvatski prvak izvijestio je u utorak ujutro kako su rasprodane sve ulaznice za tribinu sjever dolje, s koje tradicionalno navijaju Bad Blue Boysi. Tako je u prodaji ostalo još samo nekoliko tisuća ulaznica na gornjoj sjevernoj tribini. Upravo na sjevernoj tribini, kako doznajemo, sprema se i posebna koreografija.

"Modri" će u prvom nastupu u ovosezonskoj Ligi prvaka opet imati sjajnu podršku, a imat će je i Atalanta, koja debitira u elitnom natjecanju, jer je dolazak u Zagreb najavilo više od 35 autobusa navijača talijanskog kluba - sveukupno oko 3000 navijača iz Bergama napunit će jug.

Recept za Atalantu: Petković počastio punjenom paprikom
Recept za Atalantu: Petković počastio punjenom paprikom

Na Maksimiru bi se tako trebalo skupiti oko 30.000 ljudi, koliko ih je bilo i u prvoj utakmici osmine finala Europske lige protiv Benfice prošle sezone, kad su "modri" slavili 1-0 golom Brune Petkovića iz penala.

Ako nemate karte, a htjeli biste na utakmicu, možete je kupiti na blagajnama kraj stadiona Maksimir u utorak do 19 sati za 120 kuna i u srijedu od 11 sati do 21.45 (do kraja prvog poluvremena) za 150 kuna. Ulaznice su dostupne i putem interneta.