Obavijesti

Sport

Komentari 0

Euroliga: Barca u među osam, Lottomatica ispala

Euroliga: Barca u među osam, Lottomatica ispala
1

Barcelona je pobjedom protiv CSKA 64-62 osigurala plasman u četvtrfinale Eurolige. Mario Kasun zabio je samo jedan poen za devet minuta

VIDEO

Momčad Barcelone svladala je u 6. kolu G skupine Eurolige na svom parketu CSKA 64-62, i tom je pobjedom osigurala plasman u četvrtfinale...
Utakmica je bila važna isključivo za domaćina, budući da je moskovska momčad već prije utakmice imala osigurano prvo mjesto u skupini i plasman u četvrtfinale. Ipak, Moskovljani nisu olako shvatili ovaj susret, te su umalo zagorčali život Kataloncima. Barcelona je u uzbudljivoj i vrlo neizvjesnoj utakmici strijepila doslovno do posljednje sekunde utakmice, u kojoj je Holden iz lijevog kuta promašio tricu, koja je mogla Barceloni zatvoriti vrata četvrtfinala. No, promašio je, i tako ostao bez poena uz šut 0-8 u 23 minute igre...
Najefikasniji u domaćoj momčadi i jedini dvoznamenkasti bio je Slovenac Jaka Lakovič s 14 koševa (5-11 iz igre). Mario Kasun je u domaćoj momčadi odigrao samo 9 minute, te upisao 1 poen i 1 skok. Kod gostiju, najbolji strijelci bili su Šiškauskas i Hrjapa sa po 13 koševa.
Dvoboj Unicaje i Lottomatice prestao je biti važan nakon pobjede Barcelone. Naime, pobjednik tog susreta mogao je među 8 najboljih samo u slučaju poraza Barcelone, što se nije dogodilo. Na kraju, Unicaja je uvjerljivo slavila 79-58. Kod domaćina, Welsch i Castle postigli su po 15 koševa, a Davor Kus je u nešto više od 8 minuta igre ostao bez poena, uz šut 0-2 iz igre. U Lottomatici, momčadi hrvatskog izbornika Jasmina Repeše, najefikasniji je bio De La Fuente s 15 koševa, a Roko Leni Ukić je u 29 minuta igre postigao 11 koševa (šut iz igre 4-13, slobodna bacanja 2-2) uz 4 skoka i 4 asistencije.
U skupini F, plasman u četvrtfinale osigurali su Maccabi i Olympiacos. Maccabi je na svom terenu bez većih poteškoća svladao otpisani Žalgiris sa 80-66. Nikola Vujčić bio je drugi najbolji strijelac svoje momčadi s 12 koševa (5-9 iz igre, 2-4 iz slobodnih bacanja), iako je igrao samo 20 minuta Bivši centar hrvatske reprezentacije imao je i 6 skokova te 4 asistencije. Najefikasniji kod Maccabija bio je Halperin sa 17 koševa. Kod gostiju, najbolji strijelac bio je Marcus Brown sa 16 koševa, a Marko Popović je u 23 minute igre postigao 11 koševa uz šut 3-6 za dva poena, 1-6 za tri i 2-2 iz slobodnih bacanja. Tom je učinku dodao 4 skoka i 2 asistencije. Damir Markota je za litavsku momčad odigrao 21 minutu i postigao 4 koša uz šut 2-6 za dvicu i 0-1 za tricu, te je uhvatio dvije lopte.
Olympiacos je u Pireju pobijedio Real Madrid 72-63, i tom pobjedom osigurao četvrtfinale. Odlučujuća je bila posljednja četvrtina koju je domaćin dobio s 23-16. Grčku je momčad predvodio Vasilopoulos sa 14, a Madriđane Lopez sa 16 koševa.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu