Obavijesti

Sport

Komentari 107

Europa se divi Mandži! Ni veliki Messi ne može protiv giganta...

Europa se divi Mandži! Ni veliki Messi ne može protiv giganta...
1

Ukoliko Juventus odluči Mandžukića zamijeniti Alexisom Sanchezom, to će biti glupost. Čileanac nije niti blizu timski igrač poput njega, tvrde tako Englezi poslije nove odlične utakmice našeg Marija Mandžukića

VIDEO

Još će neko vrijeme potrajati divljenje Juventusovoj pobjedi nad Barcelonom od 3-0 u Torinu.

Ipak, Talijanima se to ne događa baš često posljednjih godina i jedini klub koji im svjetla obraz u Europi je suvereni vladar Calcia iz Torina.

Posljednje dvije sezone značaj doprinos u građenju velikih uspjeha pruža naša zvijezda, Mario Mandžukić. Iako su ga na početku njegove talijanska avanture znali nazivati i 'Il Bidone' - kanta, danas mu se dive i nazivaju ga Il Guerriero - ratnik!

Jučer je ponovno 'preorao' teren, u svakom trenutku pomagao lijevoj strani svoje obrane i pritom stigao asistirati Paulu Dybali za drugi gol.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

I sve to na poziciji lijevog krila, poziciji koju je 'mrzio' u ranim danima igračke karijere. Danas je univerzalni vojnik, spreman u svakom trenutku podrediti se momčadi. Zvala se ona Juventus ili Hrvatska, Mario vuče suigrače prema naprijed za sobom.

Dive mu se diljem Europe.

- Ukoliko Juventus odluči Mandžukića zamijeniti Alexisom Sanchezom, to će biti glupost. Čileanac nije niti blizu timski igrač poput njega - pišu engleski mediji.

- Mandžukić se nevjerojatno fizički troši i žrtvuje za momčad. Njegov mukotrpan rad nikome ne prolazi neprimijećeno - opisuju ga pak Španjolci.

- PSG nikad ne bi prosuo 4-0 na Nou Campu da je u svojim redovima imao barem jednog igrača kao što je Mario Mandžukić - tvrde Francuzi.

Navijače 'stare dame' davno je osvojio svojom igrom. Po njima, Mario zaslužuje posebne pohvale jer je pomogao u zaustavljanju 'svemirca' Lea Messija.

- Posvuda ga ima, on je pravi gigant, školovao je Messija u nekoliko navrata - tvrde Talijani.

Podsjeća ih na Samuela Eto'oa koji je igrao istu poziciju pod Joseom Mourinhom za Inter 2010. Tada je milanski klub osvojio 'tripletu' što nikad niti jedan talijanski klub nije uspio.

Na Apeninima se nadaju da će to postati Juve ove sezone jer sve djeluje kao repriza te priče. A tu je jedna od glavnih faca naš Mandžo.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 107
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...