Obavijesti

Sport

Komentari 1

Europski prvak Gaćina: Nisam 
slavio, popio sam dve-tri pive

Europski prvak Gaćina: Nisam 
slavio, popio sam dve-tri pive
1

"Nisam svjestan što se dogodilo. Bit ću za par dana. Nisam se ni naspavao. Imao sam prvi let u 4.30 sati, a s Marcosom sam malo i proslavio. Popili smo dva-tri piva"

VIDEO

Iz poljskog Gdanjska, uza zvuke tamburica, vratio se Andrej Gaćina, Zadranin koji je u paru s Portugalcem Freitasom osvojio zlato na Europskom stolnoteniskom prvenstvu

– Očekivao sam doček, ali ne ovako spektakularan – rekao je Andrej kojeg su dočekali roditelji i djevojka, ali i nezaobilazni gradonačelnik Milan Bandić.

– Nisam još svjestan što se dogodilo u Poljskoj. Bit ću za nekoliko dana. Nisam se baš ni naspavao. Imao sam prvi let u 4.30 sati, a s Marcosom sam malo i proslavio. Ništa puno, popili smo dva-tri piva. Obojicu nas čekaju teški mečevi za klubove. On igra u Francuskoj, ja u Njemačkoj – istaknuo je Gaćina.

Posebno je zahvalio svom treneru Dubravku Škoriću, koji snima sve njegove mečeve i poslije ih analizira, te fizioterapeutu Robertu Dugorepcu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

– Prva tri dana imao sam virozu i igrao sam pod temperaturom. Potom me je zezala prepona, ali je Robi sve to "popravio" – rekao je Gaćina koji se nije odrekao nastupa na Olimpijskim igrama u Londonu.

– Europske su kvalifikacije u travnju sljedeće godine u Luksemburgu. Sve ću napraviti kako bih se što bolje pripremio i otišao u London – istaknuo je.

Put do zlata nije bio lak.

– Najteže nam je bilo u osmini finala kada smo protiv Španjolaca gubili 0:2, a poslije još spašavali neke meč-lopte. Kada smo došli do polufinala, vidjeli smo da smo od četiri para najiskusniji i polako smo počeli razmišljati o medalji. U finalu je sve bilo super. Uvjerljivih 4:0 – istaknuo je Gaćina koji s Portugalcem igra već drugu godinu.

– On je ljevak, ja dešnjak. Idealno. Bio je "višak" u portugalskoj reprezentaciji pa smo se našli – rekao je Gaćina.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...